# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOoO Gelismelerden Geri Kaldın Masalım Coktan aÇmışdıHaklısın yaww boş bırakmaya gelmiyosunuz
Emrem ve Duygum Taze Çiftler Kürsüye Bekleniyorsunuz ..
|
04-19-2010, Saat: 05:45 PM <
M a S a L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısın yaww boş bırakmaya gelmiyosunuz ßoş ßırakma ßizi Masalım
04-19-2010, Saat: 06:20 PM <
M a S a L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Wayyy Emrecixx yeni aşklara yelken açmışsın ee nediyelim hayırlı olsun Masalcıx cok tesekkür ettik arzular selale :tolga:
04-19-2010, Saat: 06:21 PM <
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi yastıkta kocayın xD Forumumuzun taze çifti saolasın kardesim darısı basına # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla Abla ( abLa diOrum Cunku Benden Buyuksun ) ..Konuşmamak için ya da birşeyLer yazmamak için kendimi zor tuttum Ve en sonunda yazmam gerekdiğini düşündüm. Sence bu ayran gönüLLük değiL mi? Ya da, sürekLi biriLerini üzmek mi gerekir bu konuda? He onLar birbirLerini uygun görmüşLer, anLaşmışLar, Ve şimdi beraberLer.. onLara bir sözüm yok. Amma veLakin herkeze hayaL kırıkLığı mı yaşatmak Lazım? + SıLa abLamın dediğine aynen katıLıyorum. My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuşmamak için ya da birşeyLer yazmamak için kendimi zor tuttum 1 ayran 1 plavsa dediğin doğrudur.. 2 ayransa doğal sevgiler..
Sıla*nın yorumuna aynen katılanlardanım..
My_Life ismli üyeye de (: Yahu bunca zamandır forumdaym daha kimseyi aşık olacak kadar tanıyamadım Bu ne hız hayret doğrusu. Neyse bize Allah mesut etsin* demek düşer Âh be.
Ki gel gelelim kimin ayran kimin pilav olduğu konusunda hiçkimse şu konuda yorum yazamaz.. yazan önce kendinden şüphe etmelidir..
Dip not : Yorumların hepsini okumadım.. mustafa abime cevap yazdım sadece bunuda eklemek istedim PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla*nın yorumuna aynen katılanlardanım.. daha tanımaya çalışırsan 50 yıl sonrada aynı duruman için bir sebep göremiyorum Cancirik bu arada fırsatların varken değerlendir ne diye sorma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi