Sen bana bakma
Ben senin baktığın yönde olurum..!
Ben senin baktığın yönde olurum..!
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Bil ki mutlu son diye bir şey yoktur.
Çünkü bir şeyde son varsa orada mutluluk yoktur! Aşk hayatı
sevmek gibi geliyordu her şey sevmek gibi gidiyordu kadın adının anlattığı canın teni yakmasıydı bir bulut evet ama aslolan bulutun suyu yağmasaydı... "bir insanı sevmekle başlıyordu her şey" ve boşanmak için en az iki şahit gerekiyordu! Yaşadığım Hüzünler Arasındaki
Mutlu nefes alışlarımsın Sen... Duraklamalarımsın; Hüznümün virgülüsün / Soluklandığım Hasretleri Unutup / Umutlandığım Ömrüm/sün Ömrüme Ömür Katan ... ''Seni seviyorum'' ağır cümledir
Herkese söylenmez Bazen yıllarca aranır Bazen yıllarca beklenir o ilk çift söz için Dili yakar dudağı yakar Bedeni kavurur lime lime eder Velasıl yürekli işidir Bir ömür pahasına ilk defa söylenir... Sevdiğini yakından tanıyınca mı değişiyor her şey? Onun senin sandığın şey olmadığını anladığında mı? Vazgeçtiğin için sevmekten ihanetle suçlanan sen mi olmalısın o zaman? Yoksa hain o mu kendisini başka türlü gösterdiği için? Ya da bütün mesele gözü kapalı bağlanmak mı birine? Baştan sevmediği halde sever görünene ne demeli öyleyse? ...Bu ne senden ilk kaçışım ne de ilk düşüşün yüreğime
Ne bu serden son geçişim ne de son küsüşüm kaderime... Unuttum onu dedi.çıplak bir piramitte unuttum.güneş saatim çalışmıyordu.bir trajedi dekorunda gerilimin arttığı alkışlarda unuttum.Beni sarıp kendine çeken ağaç kökleri altındaöncesizamaçsız ve yalnızken bıraktım onu.Bir maninin son kafiyesinde.O bir korkuydu belkide ...cinsiyetsiz..Cinayetsiz
kaldığım yataklarda öld...ürdüğüm tek insan.. bildiğim tek yabancı dilde bildiğim tek kelime! O! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 674 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 787 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 833 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |