ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:way be zamane k?zLar?na baq bi ?ekere kand?r?l?o :yikildim:
yak??t?ramadm gurbetcii
Bence yanl?? d???n?yorsun
Ali'yi yavas avas yolmak istiyor cakt?rma miley8:
bu da beeeeennn...
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:way be zamane k?zLar?na baq bi ?ekere kand?r?l?o :yikildim: Bence yanl?? d???n?yorsun Ali'yi yavas avas yolmak istiyor cakt?rma miley8: MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence yanlış düşünüyorsun canim ya mucux
konu iyice gitti laa kiza ayip oldu yaw
ayrica öleeee sen bana sus derken iyiydi
arkadaşlar konu iyice dağılmış ))) özge arkadaşım allah gönlüne göre versin güzel kızmışssın. bu stede bu kadar güzelliklerin olduğunu bilsem ilk gördüğüm ğün üye olurdum))))))
11-17-2006, Saat: 01:58 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:way be zamane k?zLar?na baq bi ?ekere kand?r?l?o :yikildim: angarali namik ne demi? bu zamanin kizlari bi sakiza ?pt?r?r kutusuynan alim yafriiiiiiiiiiiiiiiiim ADAM?N B?RDE VALLA MA?ALLAH FORUMDKA? TUM K?ZLAR? VERSEK ONA HEPS? ADAM?N1 ?NE A??K OLSA WALLA YETMEZ.. BA?KA FORUMLARDANDSA ?STER :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:angarali namik ne demi? Yok bee o sanalda b?yle. Real'de k?z g?r?rse y?z?n? ?eviriyor. Ben zaten ??peleniyorum ondan art?k Bu arada ?ok ho? ve tatl? bir k?zm??s?n ?zge. ?lerde erkekler pe?inden ko?ar. Zaten ko?an ?okdur da (AdAmIn1i gibi ) ilerde daha ?ok ko?arlar Allah sahibine ba???las?n seni... ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:angarali namik ne demi?bence biraz dikkatli konus zibidi s?ledigin sey hic hos degil ... ali benim arkadasim ve ordada geyik olsun diye konusuyoduk ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|