w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo benim oyum 1. deildi. 2.lik için yarışıyorduk en son. İyi de ben birinci yada listede olduğum için koymadım. Senin gibi zillilerin ısrarına dayanamayıp koydum Ayrıca söylediklerin için de teşekkürler Canım Kardeşim Eee bak abin koydu resimlerini sıra sendebakarız yaw aceLeri yok miley11: ben oy için ısrar ettim resim için deiL ama noLursa oLsun sen koydun zaten
TiPi KaYıK = w00w :D
|
11-17-2006, Saat: 03:57 PM <
11-17-2006, Saat: 03:58 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ekk?r ederim arkada??m + yenge ?OK FENASIN SEN VARYA..... R?CA EDER?Z CANIM NE DEMEK...... PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lam lağım farelerine haksızlık etme..karizmalarına hastayım :yikildim: ahauhaua Mcx kardeşim.
buse38 ; teşekkürler
tatlı_cadı ; hadi ordan dawn_22 ; nerem fena benim ?
11-17-2006, Saat: 04:05 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tatl?_cad? ; hadi ordan ne ya aLLa aLLa tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne ya aLLa aLLa Ben senin abinmiyim cadı ??? Beni abi olarak görüyormusun ?
11-17-2006, Saat: 04:12 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaw fenas?n diosam fenas?n.... eeee bana yenge diyosan... kay?n?om ol barim....
11-17-2006, Saat: 04:24 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok beee. Benim zibidi bir karde?im olamaz :yikildim: s?leyecem seni evrene g?r?rs?n bak... a?kolsun k???m i?te yaw.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi