ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi tercüman olması lazım valla bazen çözemıorum :yikildim: bndemi sorun var
tüm forum biliyo :yikildim: tercüman gerktiğini
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi tercüman olması lazım valla bazen çözemıorum :yikildim: bndemi sorun var tüm forum biliyo :yikildim: tercüman gerktiğini sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüm forum biliyo :yikildim: tercüman gerktiğini :yikildim: heee iii yaaa
adam bana bi görev verdi ben kagida bakiyorum kagit bana bakiyor
yemek de geLdiiiiiiii kapuskaaaa burnuma öle bi koku geldi inş öle deildr
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tercüman mı,,,amcayı çağıralım hemen vatizyozneym enazından onda anlaşılıo okunuu gibi yazıoda harbi bn ne demek isdedini anlamadım tek bn deqL neyseeeem artıkın bidakine kısmetsee artık:yikildim: Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam bana bi görev verdi ben kagida bakiyorum kagit bana bakiyor şşşşş sen sözlü bi kızsın öyle elin adamının verdiği kağıtla bakışmak sana yakışıyo mu :yikildim: Allahım daha fazla saçmalamadan biter bugün İnşallah (Amin)
:yikildim: daha fazlası olamazdıııııııııııııı :yikildim::yikildim::yikildim:
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşşş sen sözlü bi kızsın öyle elin adamının verdiği kağıtla bakışmak sana yakışıyo mu :yikildim: :yikildim: elektirklenme olamaz merak etme sesi cikmiyorki bunun hic |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|