Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazzz gelmiyom benn iyiyim ben böle yaşamak istiyom bennn
maalesef canım hakkını kaybettin artık sende bizden oldun dnüş yok bu yoldan
Canı Sıkılanlar
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazzz gelmiyom benn iyiyim ben böle yaşamak istiyom bennn maalesef canım hakkını kaybettin artık sende bizden oldun dnüş yok bu yoldan
10-29-2007, Saat: 05:47 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yemeğe gidiyoruzne yemeği Murat Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yemeği Murat akşam yemeği
10-29-2007, Saat: 05:49 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maalesef canım hakkını kaybettin artık sende bizden oldun dnüş yok bu yoldanyokkk murat ısrar etme gelmiyom ben vazcaydım çünküm gelmekten böyle iyiyim ben sen de bence biran önce ordan gelmeye bak
10-29-2007, Saat: 05:49 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çikolata almıştaafiyet olsun güle güle asyacım k.i.b. Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokkk murat ısrar etme gelmiyom ben vazcaydım çünküm gelmekten böyle iyiyim ben kesinlikle olmaz esra bikere kaydını aldık buraya değişmez artık bu kayıt Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:afiyet olsun yalnış söyledin esra ağlaya ağlaya diyecektin
10-29-2007, Saat: 05:53 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle olmaz esra bikere kaydını aldık buraya değişmez artık bu kayıtİYİ MADEM GELEM BARİ ÇOK ISRAR ETTİN AMA ÖNCELİKLE BEN İŞLERİ Mİ Bİ HLLEDEM DE ÖLE GELEM
10-29-2007, Saat: 05:54 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalnış söyledin esra ağlaya ağlaya diyecektin:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|