emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok hayır hic cıkmadık bildim bileli arkadasız biz onunla sene bilmem kactan beri
hee peki ya ben birinden işittim böyle bişiyde merak ettim ondan sordum tşkler
Her telden ordan burdan
|
emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok hayır hic cıkmadık bildim bileli arkadasız biz onunla sene bilmem kactan beri hee peki ya ben birinden işittim böyle bişiyde merak ettim ondan sordum tşkler
03-19-2010, Saat: 10:40 AM <
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortak Döverim Seni dünkü kapışma yarım kaldı tabi bugne mi sarktı
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH için hiç tanımazsın Gerçekten Tanımam Sen Ama İyi Arkadaşsın Biliyorum
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee peki ya ben birinden işittim böyle bişiyde merak ettim ondan sordum tşkler bi ara öyle bi söylenti cıktı ama asılsız yalan haberler onlar
03-19-2010, Saat: 10:41 AM <
emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dünkü kapışma yarım kaldı tabi bugne mi sarktı Formumda Değilim Ortak Bugun Git Yarın Gel # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gerçekten Tanımam Sen Ama İyi Arkadaşsın BiliyorumOnu nerden biLiyosun
03-19-2010, Saat: 10:41 AM <
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok Beklersin senin yüzünden bkliorum zaten raat bırakmıosn adamı
03-19-2010, Saat: 10:42 AM <
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Formumda Değilim Ortak Bugun Git Yarın Gel randewu saatlerin mi dolu ortak
03-19-2010, Saat: 10:42 AM <
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilkcanı tavlıcam nihahaha umarım basarırsın kolay gelsin hayırlı olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|