Kanrevan içindeyim gönlümün derdindeyim yerlerin dibindeyim kurtal ne olur...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Belkide inanırdın
Sende günün birinde Kalbim, söke söke ellerine verseydim Yeri göğü var eden sebepler zincirinde Aşktan yana ne varsa yüreğine serseydim Günleri nehir oldum Yıllarına asırdım Hiç yazmadığın şiir Çözemediğin sırdım ... Ayağına altından ırmaklar akıtırdım Bir parça kadir kıymet bilişini görseydim Aşk deli gömleğiyle Sana akıl vermekmiş Aşk yolda beni deil Hep Seni yürümekmiş Yanaklarında yanmak Gamzende erimekmiş Yüzüme bir defacık gülüşünü görseydim Bir bilsen . . . Çiçek yüzlüm ; bir bilsen bu dert niçin Ayağına taş değse kanardım için için Ölsem öldüğümede yanardım senin için Ardımda boynu bükük kalışını görseydim O aşk ki ; Ne öldürür ne sensiz yere salar Üstüme zemzem die gözyaşını atsalar Mezarımın üstünü camla kapatsalar Kokunu duymasamda Gelişini görseydim.. Gelişini görseydim...
Yağmuru bırak, güneşimi aL götür (her şeyi) bir rapi ver bana
Bir savaş gibiydi sanki bir sevdadan daha fazla ikimizde kaybettik bak sonunda...
unutmalı artık bir anlamı yok
sevmeyi bilmeyen birini anlamak ne zor sensizliği kabul eden bir kalp mutlu olmazsın bu katlanılmaz gururlarla sende başa çıkamassın giden o olsun terkedende artık zaman hakikatle yüzleşmekte
Densiz'Lik Boqazımı Kes, Aqzımı bantLa Kapat ! Haydi Geç kar$ıma Adım akıLLı Iki Dize'de Sen patLat !
10-08-2008, Saat: 04:28 AM <
You hide behind your lies you dont know why you crossed the line you are wrapped up inside ...
Cukurdan kurtardın ama,
O cukur kadar derin 1 yara actın bağrımda.. Âh be.
10-08-2008, Saat: 05:12 AM <
mehser yaqıyor qökten ve düşüyor yıLdızLar..
ve cehennemden bir qece daha... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |