:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
rocker_nergiz
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nbr jnm Smile
ııdır gamzem senden naber napıyosun nasıl gıdıyor gamzecımm???
Ara
xsearchgirl
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ııdır gamzem senden naber napıyosun nasıl gıdıyor gamzecımm???
ıım jnm napıyım ole taqılıorum sen napıorsun
Ara
rocker_nergiz
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıım jnm napıyım ole taqılıorum sen napıorsun
napıyım canım ya bende aynıı walha bıraz once hawuza gırdımm Smile
Ara
xsearchgirl
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napıyım canım ya bende aynıı walha bıraz once hawuza gırdımm Smile
bu hawadamı hawuza gırdın Big Grin yha su ımsaların dgsmesıne sınır oldum Angry
Ara
CaNaT
arkadaşlar sinir olmayın ya bazı değişiklikler oldu ee tabi imzalarda da bazı değişiklikler oldu
karakter adetlerinde ve font kullanımlarında kısıtlamalar oldu bunun için sıkılmayın zaten
buraya katılım yapıyorsunuz msj sayıları arttıkça bunlarda yine eski haline dönüp istediğiniz imzaları kullanabileceksiniz.
Ara
rocker_nergiz
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu hawadamı hawuza gırdın Big Grin yha su ımsaların dgsmesıne sınır oldum Angry
yaa gemzemm burasıı sıcacıkk sıcacıkkk pısıyozzzzSmileSmile
Ara
xsearchgirl
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa gemzemm burasıı sıcacıkk sıcacıkkk pısıyozzzzSmileSmile
nere ora....
Ara
mhanyaxx
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar sinir olmayın ya bazı değişiklikler oldu ee tabi imzalarda da bazı değişiklikler oldu
karakter adetlerinde ve font kullanımlarında kısıtlamalar oldu bunun için sıkılmayın zaten
buraya katılım yapıyorsunuz msj sayıları arttıkça bunlarda yine eski haline dönüp istediğiniz imzaları kullanabileceksiniz.
ne kadar zaman alır bilemessin tabi çünkü yazı yazmak için 10 20 mesaj deyil 1000 10000 mesaj sayısı o saatten sonrada zaten imza falanda koymam ben.
Ara
xsearchgirl
haqlısın mhanyaxx katılıorum herseı dgstıler anladımda bu ımzaları dgstırmeye ne gerq duydularrr cok sınırımı bosdu
Ara
rocker_nergiz
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nere ora....
antalya gamzecımm
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 436 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:20 PM