Alıntı:Erkenden kalkıosunus die uykuyu heba ediosunuz dieeee:xD:Yok ben geç yatıp uykumu heba ediyorum...:pisik:
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kulağımda ses yankılandı şu yorumu görünce aaaaaaaaa die ayyyy kalp krizi geçirirsem sebebim sıladır bilesiniz çok güldüm ya oyhhh :laugh::laugh::laugh::laugh: töbe de şaka da bişe de aaaaaa ölcek gitcek sebep oldum zannedip beni içeri alcaklar history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ben geç yatıp uykumu heba ediyorum...:pisik: Sen iştesin dimi =)) Aman aşk şehidi aman bizimi kıskanıdıron biz kahvaltımızı yapalı yıllar oldu ohh ne güzel öğle yemeemisi yicez biz şimdi ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noliiiiii yavYok bişi,uykunun heba teorisi üzerinde krıtikler yapıyoruz....sen fransızsın galibaaa.... sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:töbe de şaka da bişe de aaaaaa ölcek gitcek sebep oldum zannedip beni içeri alcaklar ay kıyamam :lol: zencom yok bişe sbhn köründe dikilipte merhaba diolar ya hani diorum gidin yaın bölmeyin o güzelcağzım uykunuzu biz çalışıoz die erkenden geliverioz evde olsak ohoooo diom da o yane :pimp7:
heeee vallaaa bn olsamm da öle yaparım hergn erken kalkmaktn bıktım usandım yav değer bilin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııhıı fransızım ben :yikildim:Biliyorum ben....matmazel...leep: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 603 Ziyaretçi