:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın
ROSE
Neyse Neyİm Saaaneeeeeee Ban Ban Ban Ban :SmileSmile):SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
mahkum
DAHA DOYMAZSAN BENİ YE:yikildim::yikildim:ÖNCE SAMAN YE Mİ VARDI:yikildim::yikildim:NEYSE İŞTE BAN BAN:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ROSE
Saman AĞzima Layik DeĞİl Onudaa Sen Ye Emİİİİİİ SmileSmileSmileSmile):SmileSmileban Ban Ban Ban Ban
Ara
mahkum
YOK BU SENE SAMANLAR İYİ DEĞİL BEN BURÇAK YİYOM:yikildim::yikildim::yikildim:BAN BAN:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ROSE
BuÇak YedİĞİn İÇİn Ban Ban Ban Ban Smile)SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Ara
mahkum
DUYGULU, NEŞELİ, OYUN SEVEN BİRİ OLDUĞUN İÇİN BAN BAN:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ROSE
Sende Benİ ÖvdÜĞÜn İÇİn Ban Ban Ban Ban (teŞekkÜrler Bu Arada ))SmileSmileSmile)SmileSmileSmileSmileSmileSmile:Smile)SmileSmileSmile:SmileSmile)SmileSmileSmileSmileSmile:
Ara
mahkum
ARADA TEŞEKKÜR ETTİĞİN İÇİN BAN BAN BAN :yikildim::yikildim::yikildim: GÜLE GÜLE BU RADA:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ROSE
Hadİ Bende Gİderrr Şİmdİden GÜle GÜle Dedİn Bİle Ban Ban Ban SmileSmileSmile)SmileSmileSmileSmileSmile:Smile
Ara
kurtili
yeni geldim ve bana hoşgeldin demediğin için seni ban ban ban banlıyorumSmile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Üsttekini ünlü birine benzet(futbolcu.manken vs) tatlı_cadı 169 7,565 04-10-2022, Saat: 05:07 PM
Son Yorum: wildfang
  HeRkEz ÜsteKiNe Saçma Bir nedenle küssün lover 460 11,193 04-08-2022, Saat: 04:34 AM
  Herkes Son Yazan Ki?i HaKK?nda D???nd??? 3 ?eyi Yazs?n €BeRimSin 49 2,946 04-03-2022, Saat: 07:39 PM
  ÜsTTeKiNi Gaza GeTirmeCe... €BeRimSin 25 1,290 04-02-2022, Saat: 03:40 AM
  Üsttekini lakap tak.... Melek06 790 15,645 03-31-2011, Saat: 01:25 PM
Son Yorum: history

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 09:46 PM