Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeee tamam kızlar bısıy sorucam ıcınızde unıye hazırlanan kac kısı var miley17:miley17:
ben hariç herkes sanırım
Canı Sıkılanlar
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeee tamam kızlar bısıy sorucam ıcınızde unıye hazırlanan kac kısı var miley17:miley17: ben hariç herkes sanırım
10-30-2007, Saat: 11:59 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeee tamam kızlar bısıy sorucam ıcınızde unıye hazırlanan kac kısı var miley17:miley17:bırı bennn bılıyosun zaten kartalımmm............
10-30-2007, Saat: 11:59 AM <
ben warımmm serserı ustekıne cıkma teklıfı et bolumunu oqudunmu
10-30-2007, Saat: 12:00 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yazdınız benle ılgılı yaw ben nıye görmedımustekıne cıkma teklıfı et bolumune baq hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyidir be murat abi nolsun işte kızın biriyle uğraşıyorum... Allah sabır versin ne diyim adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hariç herkes sanırım adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sabır versin ne diyim Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu kızı Allah bana kavuştursun xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ustekıne cıkma teklıfı et bolumune baq ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda : yaa benım bu sene unıyı kazanmam lazım :yikildim:
eee neler yapıyorsunuz duygusuzun.comun değerli sevecen şıq rüküş sevimli aşık cesaretli sabırsız üyeleri
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|