dédimKi ßén o ésKi ßén déiLim Çoq üzDün ßéni Hiç düşünMéDin ßu défa ßiTTi Dédin Yaa yanaR CiqéRimm
Çoq déRtLéndim
Çoq déRtLéndim
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
dédimKi ßén o ésKi ßén déiLim Çoq üzDün ßéni Hiç düşünMéDin ßu défa ßiTTi Dédin Yaa yanaR CiqéRimm
Çoq déRtLéndim
11-03-2008, Saat: 04:59 AM <
Sıkıntılara çare yok....
Ayrılıklara çare yok.... Çareler çaresiz sen yokken Uzaklar bir türlü birleşmiyor Yokluğunla varsın, sevgiye açken Ayrılıklar sewişmiyor....
11-08-2008, Saat: 03:07 AM <
Dunyada inanmazdim bitecegine
Beni boyle birakip gidecegine Sarkilarin gunahi yok Acitan sensin icini Hangimiz istedi soyle bu adaletsiz secimi Hayalin kirilinca Imkansizi umunca Korkular gercek olunca Goz yasim ahh kurumuyor Bu yurek ilk defa bugun kirilmiyor Ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor...
benim Diğer Yarımsın
Artık Yalnızsın Bu şehir Sensiz Düşman Bana Sen Benim Karanlığımsın
11-08-2008, Saat: 07:44 AM <
Bir derdi var gönlümün oda sensin
Ne gelirse başıma Aşktan gelsin senden gelsin Aşk kolay olanı sevmez ki hiç Ben en zorunu seçtim aşkı bildim... Bırakıp gittiğinden günden beri Ben senden vazgeçmedim Ben aşkı terketmedim Sen bende benden fazla ben kalmadım ki bana Ölene kadar sana aşığım anlasana.....
benim Diğer Yarımsın
Artık Yalnızsın Bu şehir Sensiz Düşman Bana Sen Benim Karanlığımsın
11-08-2008, Saat: 06:02 PM <
atun beni denizlere,vermayun ellerine..oyyyy
zaten hasret kalmis idum o deniz gözlerine... atun beni denizlere,vermayun ellerine..oyyyy zaten hasret kalmis idum o deniz gözlerine... Sen yine vurdun kıyılarıma
En uykusuz sabahlarıma Sil göz yaşlarını aglama Yüregim dayanmaz acılarına Bir yanım yokki bedenimde Hapsolup kaldım düşlerine Sen yalnızlıgımdaki Çözülmeyen dügümsün Sen benim ölümümsün Sen Düştügüm girdapsın Bir degil bin kez öldügüm Binkez daha ölürüm
11-09-2008, Saat: 07:47 AM <
Bir derdi var gönlümün o da sensin sensin,
Ne gelirse başıma aşktan gelsin senden gelsin, Ask kolay olanı sevmezki hiç ben en zorunu seçtim aşkım için Bırakıp gittiğin günden beri ben senden vaz geçmedim ben askı terk etmedim Sen bende benden fazla ben kalmadımki bana ölene kadar sana aşığım anlasana |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,483 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,280 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |