hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee neler yapıyorsunuz duygusuzun.comun değerli sevecen şıq rüküş sevimli aşık cesaretli sabırsız üyeleri
ne dedın bılmıyom ama ben ıyıyım miley17:miley17:
Canı Sıkılanlar
|
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee neler yapıyorsunuz duygusuzun.comun değerli sevecen şıq rüküş sevimli aşık cesaretli sabırsız üyeleri ne dedın bılmıyom ama ben ıyıyım miley17:miley17: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda : inşallah kazanırsın
10-30-2007, Saat: 12:04 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda :kazanırsın kazanır serserı sendn gusel kuma olur
İnsanın iki gözü ve bir dili vardır. Bunun nedeni, söylediklerinin iki katını görebilmeleri içindir. Görenler, az görüp çok konuşurlar. Görmeyenler ise her şeye dil uzatırlar...
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah kavuşursunuz inş..murat abi bu kız için az uğraşmıyorum ki yani Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne dedın bılmıyom ama ben ıyıyım miley17:miley17: iyi olnana sevindim Serseri kardeş xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kazanırsın kazanır serserı sendn gusel kuma olur kazanırsın dıyo :yikildim::yikildim::yikildim: hee benden cok ıyı kuma olur bı kuma ourum varya parmaklarını yersıın :yikildim::yikildim: hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inş..murat abi bu kız için az uğraşmıyorum ki yani ee hakan uğraşmadan bişeyler elde edilmiyor demi ama
Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, Ben de yazmak isterim adımı defalarca Dudaklarımla dudaklarına.
10-30-2007, Saat: 12:08 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda :benımde benımde kartalım napıcazz yawww :S:S:S:S:S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|