:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
EndLess
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee neler yapıyorsunuz duygusuzun.comun değerli sevecen şıq rüküş sevimli aşık cesaretli sabırsız üyeleri Big Grin

ne dedın bılmıyom ama ben ıyıyım Confusedmiley17:Confusedmiley17:
Ara
adyge55
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda Big GrinBig Grin:

yaa benım bu sene unıyı kazanmam lazım :yikildim:

inşallah kazanırsın
Ara
xsearchgirl
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakarım görrum kumada oldum sonunda Big GrinBig Grin:

kazanırsın kazanır Big GrinBig Grin serserı sendn gusel kuma olur Big Grin
Ara
hakan2796
İnsanın iki gözü ve bir dili vardır. Bunun nedeni, söylediklerinin iki katını görebilmeleri içindir. Görenler, az görüp çok konuşurlar. Görmeyenler ise her şeye dil uzatırlar...
hakan2796
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah kavuşursunuz

inş..murat abi bu kız için az uğraşmıyorum ki yaniBig Grin
hakan2796
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne dedın bılmıyom ama ben ıyıyım Confusedmiley17:Confusedmiley17:

iyi olnana sevindim Serseri kardeş
EndLess
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kazanırsın kazanır Big GrinBig Grin serserı sendn gusel kuma olur Big Grin

kazanırsın dıyo :yikildim::yikildim::yikildim:

hee benden cok ıyı kuma olur bı kuma ourum varya parmaklarını yersıın :yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inş..murat abi bu kız için az uğraşmıyorum ki yaniBig Grin

ee hakan uğraşmadan bişeyler elde edilmiyor demi ama
Ara
hakan2796
Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, Ben de yazmak isterim adımı defalarca Dudaklarımla dudaklarına.
rocker_nergiz

benımde benımde kartalım napıcazz yawww :S:S:S:S:S
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 397 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:04 PM