halllllaaaaaaaaaa souk yaaaa
malesef.. içim karadı artık
|
Canı Sıkılanlar
|
|
halllllaaaaaaaaaa souk yaaaa
Şimcik ben şap die damladımmm daaaa doğduğum aya aşıktım şimdi nefret eder oldum soğuktan kımıldamak istemiorum... Sırf uyursan ölürsünden korktuğum için uyuyamıyorum yazık ule bize =((
Ya Sas bu ne dir tam anlamadım bende :S Sanada günaydın iiz sen nasılsın Buarada Sıla Candan Unal gelmiş forumumuza ben yeni gördüm dün senin yorum yapmanla yazıyı =D YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimcik ben şap die damladımmm daaaa doğduğum aya aşıktım şimdi nefret eder oldum soğuktan kımıldamak istemiorum... Sırf uyursan ölürsünden korktuğum için uyuyamıyorum yazık ule bize =(( he ya hakkaten SAS ne komando fln gibi bişe mi ![]() evet saolsun candanunal gelmiş ben de dün gece gördüm üye de olmuş forumumuza artık burdan yazar yazılarını
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya hakkaten SAS ne komando fln gibi bişe mi Hahahaha benimde SAS komandoları geldi aklıma ilk görünce :lol: Gelsin yazsın tabi forumumuz burda :pimp8::ihih:
:yikildim: ahaahaha sas ı bende anlamadım dierini anladım cvbladım
1 üye daha kazanmanın mutluluğu içerisindeyz mutlu paylaşımlarr dileriz![]() belkide şuanda bunları okuodur :lol::lol: vay beee
Şanslıyız tabi formumuza hala giriosa. Ben olsam meraktan girerdim valla bakalım bana cevap yazmışlar mı ne yazmışlar die. =D
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|