heh bak şimdi selam verdi
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyak o :cokkizdim: bildiğin psikopata bağladı resmen sinir oldum bi kaşık suya bile gerek yok boğsam boğarım o derece :cokkizdim: aynenn yaaaa delirmiş resmennn kafayı yedi YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hahahaha benimde SAS komandoları geldi aklıma ilk görünce :lol: Günaydın demek işte yunancada ben çok kullanırım bu kelimeyi ama sas farklı bir kelime gerçekten Bu arada iyiyim bendee geç olsun güç olmasın
A.slm dolap arkandan sabahtan beri ağlıomuş. Buz tutmuş buzluk kapakları kapanmıomuş yazık yaaa
Ali kaptanı alıcan o teknesinin dümenine bağlıcan sonra aklına gelen ilk şeyi yapıcan şerefsiz ya kudurttu dün gece kudurttu Buarada gökdelenin çalınması ne die düşünüp duruodum demin beri snra kendi düşünür halime koptum :lol: Sanırım kafayı yiyorum sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın demek işte yunancada ben çok kullanırım bu kelimeyi ama sas farklı bir kelime gerçekten Hemen bi yunanca kursuna yazılmalıyız bence =)) Mafeles benim hiç yunan kökenli yada yunan arkadaşım olmadı ondan bilemedimmm ben onuuuuu bilemedimmmm :grumble:
üzülme benimde olmadı ki alman kuzenlerim işviçreden kankam birde rusyadan iki kız arkadaşım var o kadar çok basit şeyleri biliyorum bende.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 471 Ziyaretçi