:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
heh bak şimdi selam verdi Big Grin
Ara
ask_sehidi
Big GrinBig Grin yha uyurken dolabı açık bırakmışımda Big Grin
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyak o :cokkizdim: bildiğin psikopata bağladı resmen sinir oldum bi kaşık suya bile gerek yok boğsam boğarım o derece :cokkizdim:

aynenn yaaaa delirmiş resmennn kafayı yedi
Ara
ZencefiL
:yikildim: dolap nasıl normale döndümüü
Ara
sun fairy
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hahahaha benimde SAS komandoları geldi aklıma ilk görünce :lol:

Gelsin yazsın tabi forumumuz burda :pimp8::ihih:

Günaydın demek işte yunancada ben çok kullanırım bu kelimeyi ama sas farklı bir kelime gerçekten Big Grin
Bu arada iyiyim bendee geç olsun güç olmasın Tongue
Ara
YasSmin
A.slm dolap arkandan sabahtan beri ağlıomuş. Buz tutmuş buzluk kapakları kapanmıomuş yazık yaaa Big Grin

Ali kaptanı alıcan o teknesinin dümenine bağlıcan sonra aklına gelen ilk şeyi yapıcan şerefsiz ya kudurttu dün gece kudurttu Big Grin

Buarada gökdelenin çalınması ne die düşünüp duruodum demin beri snra kendi düşünür halime koptum :lol: Sanırım kafayı yiyorum
Ara
YasSmin
sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın demek işte yunancada ben çok kullanırım bu kelimeyi ama sas farklı bir kelime gerçekten Big Grin
Bu arada iyiyim bendee geç olsun güç olmasın Tongue

Hemen bi yunanca kursuna yazılmalıyız bence =)) Mafeles benim hiç yunan kökenli yada yunan arkadaşım olmadı ondan bilemedimmm ben onuuuuu bilemedimmmm :grumble:
Ara
sun fairy
üzülme benimde olmadı ki alman kuzenlerim işviçreden kankam birde rusyadan iki kız arkadaşım var o kadar çok basit şeyleri biliyorum bende.
Ara
sıla
sis bastı anacım 5.kattan sonrası yok Tongue Big Grin
Ara
YasSmin
Yurtdışı bağlantım sağlam diosun ozaman seni bi Erasmusla gönderelim bence boşa gitmesin o arkadaşlar... Liseden almancam ingilizcem var ama almanca da o kdrda perfekt deilim Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 471 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:37 PM