:yikildim: :yikildim: yok ya buran?n sohbeti iyi de?ilmi?. gidin i? bulun karde?im sonra gelin.:yikildim: i?i yok sabahtan ak?ama netin ba??nda :yikildim: :yikildim: bk bana forumlarda sorumlu fahri m?fetti?lik yap?yom :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
10-16-2006, Saat: 11:51 AM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya b?rakmak gerekiyordu o y?zden b?rakt?m i?te hani senin foto?raflara bakt?mda ger?ekten foto?raflar?n? ?ekmekte ?ok keyif verici olurdu her zaman g?zel objeler yakalanm?yor foto?raf ?ekmek i?in.... bu arkada? ne yazm?? b?le okundunmu......
hakkaten sen obje misin dawn 22?miley23: ama avatar g?zelmi? ha:yikildim: :yikildim:
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arkada? ne yazm?? b?le okundunmu...... SEN ONA BAKMA ?ZG?RL???N YEN? FARKINA VARDI SAPITTI NE D?YECE??N? B?LM?YOR
10-16-2006, Saat: 11:58 AM <
bennnnndeeeeeeeeeeeeee geldimmmmmmmmmmmmm kısss bacımmmmmmmmm nabün buarada slmm arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
10-16-2006, Saat: 11:59 AM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN ONA BAKMA ?ZG?RL???N YEN? FARKINA VARDI SAPITTI NE D?YECE??N? B?LM?YORilahhiii yarg??? allah iyili?ini versinnnn .......................:yikildim: :yikildim:
Sultan Da Gelm?? Ho?geld?n Kis Sen?nde Allah ??l???n? Vers?n napion Bak?m
10-16-2006, Saat: 12:04 PM <
hoşbulduk valla yenii uyandımmm şimdilikk daha bişi yapmadımmmm heheheh sen napionnn bakiimmmmm...........
kısssssssssssss kuzennnnnn öldün müüüü yafffffffffffffffffffffff MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ho?bulduk valla yenii uyand?mmm ?imdilikk daha bi?i yapmad?mmmm heheheh sen napionnn bakiimmmmm........... KIS BU SAATE KADAR UYUR MU ?NSAN SEN?N KUZEN ?ALI?IYO DOSYALARLA HA?IR NE??R NEYSE SANA G?NAYDIN DESEM OLMAYACAK NE YATIYON KIZ BU SAATE KADAR
10-16-2006, Saat: 12:10 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIS BU SAATE KADAR UYUR MU İNSANyafff gece duygusuzu ben kapadımmmmm bekçilikk yaptımm yafffffff....hehehhe ya ne billimmm işte.....geç yattımm.....yeni kalktımmm...... :p :p laaa kusennn o patronun senii öldürür zavallımmm bütünn herşeyşii o yapıo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi