:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
bişey öğrenmek isteyen insan gelir ortama bakar muhabbete girmeye çalışır samimiyet kurmaya fln uğraşır siz bu foruma üye oldunuz guruplaşma mı vardı herkes en samimi şekilde ikinize de hoşgeldin dedi. siz geldiniz bakın bu bölüm yani canı sıkılanlar bölümü forumun tüm üyelerinin ortak muhabbet ettikleri bir bölüm siz naptınız sanki özel sohbet hattınızmış gibi iki arkadaş muhabbet ettiniz hiç şimdi yok guruplaştınız yok bilmem ne diyerek kimseye laf söylemeyin. ayrıca üyelik tarihine bakarsanız yasmin ve zencefil de sizden çok önce üye olmuş değiller. herkesin aklı kendine özeldir. kimseye akıl vermek kimsenin de haddine değildir burda en büyüğünüz olduğum halde bana bile size akıl vermek düşmez ne annenizim ne teyzeniz burda herkes arkadaş.. o kadar beğenen kalır beğenmeyen keyfi bilir ama bizim forumda bugüne kadar guruplaşma diye bişey olmadı olmaz da guruplaşmaya en başta karşı çıkan ve uyaran kişi de benimdir..
sevgiler
Ara
YasSmin
**** konu çok uzamasın****

Neyse giren çıkan kendi bilir ya her üye kaybında kazancında sanmıyorum Sılaların özel kutlama yaptığını... Ama emin ol bu forumun kucağı sıcacık tabi ısınmayı bilenlere Wink)

Buarada Adminiçe hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 11 konu açmışım 11 Big Grin Cezamı bitirdim hemde 1 fazlayla Big Grin
Ara
sun fairy
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm benm iyi insanlar olabilirsiniz ama yeni girdiğiniz ortamda her zaman daha cana yakın olmanız gerekir ben öle yaparım yani bilmıorum siz nasıl. ama siz geldnz geleli canı sıkılnlarda yok bn bununla konusdum yok ona uyuz oldum gibii özelden konusabileceginz konuları buraya yazmanız garip geldi topluca konussaydık belki daha iyi olur falan bilmıorum yani... kimseye bi garezimiz yok

Tamam ablacım buna bir şey demiyorum sende haklısın ama siz nasıl işte yaşadıklarınızı anlatıyosanız yani ne yaşadıysanız bizde lisedeyiz ve hep böyle olaylar yaşıyoruz eli böyle yerlerden sohbet etmeyi çok sever arada yazıyo bende cevaplıyorum ama emin ol üye olduğum günden beri size ayak uydurmak için kendimi paralıyorum.
Ara
sıla
aferin aferin bi daha ceza alırsan 9 konu açarsın Big Grin Big Grin
Ara
# Pè®iM§ii #
Kola İsteyen Varmııııı Gerginliği Yatıstırır Valla Bakk Şekerde Verim Ağzınızda Tatlansınn Big GrinBig Grin
Ara
sıla
asitli içecek içmiyorum ICEtea şeftali içebilirim Tongue Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin aferin bi daha ceza alırsan 9 konu açarsın Big Grin Big Grin

Tamam geç kalmıcam bundan sonra :lol: Koptummmm o ne sesli gülüştü öle kendime inanamıyorum ı cant believe myself hanii Big Grin Ay iyice iğrençleştim yarın tatil deilmiş bize yaaaaaa:=Z:
Ara
YasSmin
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kola İsteyen Varmııııı Gerginliği Yatıstırır Valla Bakk Şekerde Verim Ağzınızda Tatlansınn Big GrinBig Grin

Aaaaa Perim yüffen mentosla ver midemiz patlasın :hyper:
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asitli içecek içmiyorum ICEtea şeftali içebilirim Tongue Big Grin

evet evet evet kolayı boşverin bende bi ICEteao Mango alabilirem :kiss2:

Ya afedersiniz şu smileyin anlamı sadece ana mı argoca gelio >>>> :yep: :lol:
Ara
ZencefiL
sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam ablacım buna bir şey demiyorum sende haklısın ama siz nasıl işte yaşadıklarınızı anlatıyosanız yani ne yaşadıysanız bizde lisedeyiz ve hep böyle olaylar yaşıyoruz eli böyle yerlerden sohbet etmeyi çok sever arada yazıyo bende cevaplıyorum ama emin ol üye olduğum günden beri size ayak uydurmak için kendimi paralıyorum.

neseee umarım dedklerimizi anladınız özellkle sıla cok ii acıkladı sakince.. bnde yeniym bu forumda ama böle bişe gelmedi başımıza bilmıorum .. düzelmesi umuduyla (=
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 01:10 AM