Vayyy Arkadaş Vermiyorumm Ya Tamam Ben Bi Başıma Kolamı İçerim
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişey öğrenmek isteyen insan gelir ortama bakar muhabbete girmeye çalışır samimiyet kurmaya fln uğraşır siz bu foruma üye oldunuz guruplaşma mı vardı herkes en samimi şekilde ikinize de hoşgeldin dedi. siz geldiniz bakın bu bölüm yani canı sıkılanlar bölümü forumun tüm üyelerinin ortak muhabbet ettikleri bir bölüm siz naptınız sanki özel sohbet hattınızmış gibi iki arkadaş muhabbet ettiniz hiç şimdi yok guruplaştınız yok bilmem ne diyerek kimseye laf söylemeyin. ayrıca üyelik tarihine bakarsanız yasmin ve zencefil de sizden çok önce üye olmuş değiller. herkesin aklı kendine özeldir. kimseye akıl vermek kimsenin de haddine değildir burda en büyüğünüz olduğum halde bana bile size akıl vermek düşmez ne annenizim ne teyzeniz burda herkes arkadaş.. o kadar beğenen kalır beğenmeyen keyfi bilir ama bizim forumda bugüne kadar guruplaşma diye bişey olmadı olmaz da guruplaşmaya en başta karşı çıkan ve uyaran kişi de benimdir.. Ablacım ben elidende daha önce üye oldum onuda ben çağırdım zaten ama gerçekten siz ZenceFil adını bilmiyorum o ablayla iştende tanışıyosunuz yassmin'lede muhabbetiniz var ve ben her sabah hepinize merhaba diyorum sadece bir kafadan ses çıkıyo emin ol bende sizinle konuşmak için can atıyorum çünkü kendimden büyük insanlarla arkadaşlık etmek bilgi alışverişinde bulunmaktan çok hoşlanırım sizin yanınızda kendimizi dışlanmış hisstetiğimiz için eliyle öyle konuştuk yoksa yemin ederim sizinle sohbet etmeyi bende çok isterim ve yeterince sıcakkanlı olmaya çalışıyorum ama siz büyüksünüz ve çekiniyoruz birazda sizden. # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayyy Arkadaş Vermiyorumm Ya Tamam Ben Bi Başıma Kolamı İçerim Oyyyyyy kurban olduğum tamam ben içerim kola ign0058: sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablacım ben elidende daha önce üye oldum onuda ben çağırdım zaten ama gerçekten siz ZenceFil adını bilmiyorum o ablayla iştende tanışıyosunuz yassmin'lede muhabbetiniz var ve ben her sabah hepinize merhaba diyorum sadece bir kafadan ses çıkıyo emin ol bende sizinle konuşmak için can atıyorum çünkü kendimden büyük insanlarla arkadaşlık etmek bilgi alışverişinde bulunmaktan çok hoşlanırım sizin yanınızda kendimizi dışlanmış hisstetiğimiz için eliyle öyle konuştuk yoksa yemin ederim sizinle sohbet etmeyi bende çok isterim ve yeterince sıcakkanlı olmaya çalışıyorum ama siz büyüksünüz ve çekiniyoruz birazda sizden. Yufka yüreğim yufka yüreğimmmm ad2: Canavar gibi hissettim kendimi :nice: Neyse konuyu kapattık biz muhabbete katılmak isteyen zıplasın bizim gibi araya bazen çok tıkanıoruz konu bulmada bi konuda siz açın biz atlayalım araya :nice: Biri patronumla konuşsun yarın izin olsun tüm beyaz sporlarımı yıkayayımmmm kurusun hepsi çamurlu oldu ya :Yawn:
04-22-2011, Saat: 05:09 PM <
Hehh Şöyleeeeeeeee yolaaa gelinnn yavrucuklarım benimmmm siz isteyin yeterki virmemmmiiii kola tükkanını sererim önünüzeeee
sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablacım ben elidende daha önce üye oldum onuda ben çağırdım zaten ama gerçekten siz ZenceFil adını bilmiyorum o ablayla iştende tanışıyosunuz yassmin'lede muhabbetiniz var ve ben her sabah hepinize merhaba diyorum sadece bir kafadan ses çıkıyo emin ol bende sizinle konuşmak için can atıyorum çünkü kendimden büyük insanlarla arkadaşlık etmek bilgi alışverişinde bulunmaktan çok hoşlanırım sizin yanınızda kendimizi dışlanmış hisstetiğimiz için eliyle öyle konuştuk yoksa yemin ederim sizinle sohbet etmeyi bende çok isterim ve yeterince sıcakkanlı olmaya çalışıyorum ama siz büyüksünüz ve çekiniyoruz birazda sizden. tamam kızlar konuyu uzatmaya gerek yok uzatacak konu da yok zaten karşılıklı yanlış anlamalar olmuş ama insanız ve gördüğünüz gibi konuşarak hallettik diye umuyorum yani.. ayrıca çekincek bi durum da yok kimseye saygısızlık ve terbiyesizlik yapılmadığı herkes herkese aynı sıcaklıkta ve samimiyette davranır buna emin olun bu bölümden kendi aranızda konuşmyın muhabbete katılın gerisi gelir zaten kendi aranızda konuşabilmeniz için özel muhabbet bölümümmünü kullanın
04-22-2011, Saat: 05:12 PM <
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yufka yüreğim yufka yüreğimmmm ad2: Canavar gibi hissettim kendimi :nice: Bakmayın Çemkirir Ama Melektir Melekkk
Saolun anlayışınız için teşekkürler bir daha ki sefere daha dikkatli oluruz
Boşuna Meleğim demiosun bana dimiiii Perim Biliosun Şeytanda Melek :lol:
Kendimlen gurur duyuyorum ben bi ayda 2095 msj yaptıysam 1 yıla en yüksek sayı bende olur hahahaha :lol: Sen bide kola tükkanımı aldın perim yaaaaa başına beni geçir beeeee yada çıraaaaaan olam al beni Bursalardan İstanbullaraaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 393 Ziyaretçi