:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
10-16-2006, Saat: 01:07 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo Herkes Toplanmi? Buraya Kaldik ?k? Kuzen Arasinda ?y? M? ?IKAMA ?N?ALLAH
10-16-2006, Saat: 01:07 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo Herkes Toplanmi? Buraya Kaldik ?k? Kuzen Arasinda ?y? M?HIMMMM BAKK DORUU BEN BUNU UNTTUMMMMM DEDEM BENM YAFFF EHEHEHHEHEH
10-16-2006, Saat: 01:08 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A?amam N?e K???????? LAAA A?? GELM?M YANINAAA ?NML??? A?MASSAANNNNN ?L?MM HEM?? BENDEN KURTULLLLLLLLLLLLLLL!!!!! dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?IKAMA ?N?ALLAH G?R?NEN O ZATEN ?IKAMAYACA?IM
10-16-2006, Saat: 01:09 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:G?R?NEN O ZATEN ?IKAMAYACA?IM HEHEHEH KEVSER ?LK G?NDEN BELL? ETME CANIMM CAZGIRLI?INI HEHEHHEHEHEH.................. MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMMMM BAKK DORUU BEN BUNU UNTTUMMMMM DEDEM BENM YAFFF EHEHEHHEHEH KIS YETER 23 YA?INDAYIM BEN M?LLET AB? D?YO TAMAM KABULAB? OLMAYI SEF?YOM AMA DEDE BAYA B?R KA? NUMARA FAZLA AYIP OLUYO AMA TORUN MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHEHEH KEVSER ?LK G?NDEN BELL? ETME CANIMM CAZGIRLI?INI HEHEHHEHEHEH.................. SEN?N KUZEN?N ZATEN BELL? KIZ:yikildim: :yikildim: :yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:12 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN?N KUZEN?N ZATEN BELL? KIZ:yikildim: :yikildim: :yikildim: DEDEDEDEDEDEDDEDEDEEDDEDEDEDEDEDEDEDD G?LMEEE BEEEEEEEEEEEEEEEEEE EVET BEN?MM KUZEN?MM BENDE CAZGIRIMMMMM YAFF NE D?OMM BENN HEHEHHE NESE BO?VER LAAAAAAAAAAAAAAAA KUZENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN MSN A??? ATL?CAMM BAKKK 8. KATTANNNNNNN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi