Anmam artık asla ismini ......
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
11-22-2008, Saat: 05:56 PM <
Hani ben değilmiydim deniz gözlün sebebin
Bu gidiş yakışmıyor içim sızlıyor Sen ellerleyken seni görmediğim bir gün yas tutarım diyordun ya Karayaslım ellerle zevke dalmaksa Kahrolsun sevda....
sokakların gürültüsü beni boğdu
sessizlik artık haram oldu geçmez yeni dokunanlar ben gittim yerime kim geldi dün yine başımı ağrıttılar anlamadım ağlattılar geçsin bitsin artık herşey cehenneme anlattılar rüzgarlar şarkımı söyler yapraklar bir bir düşer bir yağmur damlası gibiydim savrularak yere sert düştüm ben şimdi yaşarken öldüm elim kolum bağlı bi mahkum gibi dolandım onca gezenlerin gözlerim kapandı ben de sustummmm :tolga:
11-22-2008, Saat: 08:26 PM <
Seni anan sol yanımı , dokunduğun heryanımı
Silip attım hayatımdan, küle gömdüm yangınımı Sen diye bir başkasına sarılarak ağladım Adın her geçtiğinde sana sitem yağdırdım.. Öptüğüm dudakları , saçlarını unuttum Uyurken seyrettiğim yüzünü de unuttum Ama gözlerin var ya o kör olası gözlerin Onlar hala duruyor ben de yarası derin
11-22-2008, Saat: 10:13 PM <
Ben öleceğim gülüm sen yasayacaksın?...Ben aşk uğruna aşk olacağım gülüm,sen yalancı cayırlarda koşacaksın...Ben öleceğim sen yasayacaksın...Ben sevdanın başrolünü oynayacağım,sen bu filmin anlamsız son perdesi olacaksın...Ben öleceğim sen yasayacaksın...
Zaman değil geçen ömürmüş anlamadık
Tükendik bizde yıllar gibi yaralandık Bana bıraktığın yüzümdeki bu çizgiler Alıp götürdüğün ömrümün baharları Suçumuz neydi bizim Feryadım Tanrı'ya Sana son sözüm gülüm Elveda Her şey biter Herkes unutulur Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum Haram olsun Yıllarım olmuş ziyan Sende unut beni yok yere sevdiğini
Canım olsa vermezmiydim
Sermezmiydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur son şansın çarpıyorken kalbim tek başına Yalnızlık dört yanımı sarmış olsa da Sensizlik yollarımı tutmuş olsa da Zamansız bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi
11-23-2008, Saat: 11:58 PM <
Ne sabrım kaldı ne gururum tükendim ellerinde
Ben ne söz verdiysem sözümde durdum sen ihanetle dost oldun Ben dur dedikçe sen vurdun şu yaralı kalbime Ben dur dedikçe sen vurdun şu yaralı kalbime Bilseydim ruhunun satılık olduğunu sana emek verir miydim off Bilseydim ellerle zevkte olduğunu sana sonum der miydim.... Sana cümlelerim yetmez demiştim şimdi seni şimdi seni Allaha havale ettim....
Ich habe sehr viel falsch gemacht glaube mir
es war eine schöne Zeit dafür dank ich dir doch jetzt bin ich allein ohne dich du musst mir glauben das wollte ich nicht es ist schon so viel Zeit vergangen ich habe einen Fehler begangen es ist nicht rückgängig zu machen ich sag’s dir ins Gesicht ohne zu lachen verzeih mir Schatz ich will kein Ersatz komm wieder zu mir wenn du kannst mein Herz schreit nach dir und du bist immer noch nicht hier |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,486 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,280 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |