gitse bi dert gitmese bi dert yane olsun enazından rahatsın sıla
yasmin neoldu kız:confused:
yasmin neoldu kız:confused:
Canı Sıkılanlar
|
gitse bi dert gitmese bi dert yane olsun enazından rahatsın sıla
yasmin neoldu kız:confused: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmm :=Z: noooliyyyyyyyyyyyy :confused:
Ya bilmiyorum sanırım ruhumu teslim edicem birazdan. Sabah sadece yorgundum. Şimdi kolumu klavyeye dayadım kaldıramıorum öle yazıorum mesela :S
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitse bi dert gitmese bi dert yane olsun enazından rahatsın sıla he yav işte 1 hafta keyifle yemeğe inerim rahat rahat o kadar YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bilmiyorum sanırım ruhumu teslim edicem birazdan. Sabah sadece yorgundum. Şimdi kolumu klavyeye dayadım kaldıramıorum öle yazıorum mesela :S hii geçmiş olsun bi git elini yüzünü yıka nazar mı değidi ne çok msj yazıyosun diye sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hii geçmiş olsun bi git elini yüzünü yıka nazar mı değidi ne çok msj yazıyosun diye kimin nazarı değcek bana yüzüm şişti dudaklarım falan angelina jolieye benzedi zaten iidi tam oldu yıkadım ya offf
Çarşamba yağmur geliomuş. Boğa yağmurlaıymış yapraklı takvide yazıo sanırım kışı yaşıyacağımız son haftaymış...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|