:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
arabasını bile çalıştıramayan patrondan ne hayır gelir Tongue pehhhh sen kendine daha iyi bir iş ara bence Big Grin
Ara
ZencefiL
getiorummmmmmmmmmmmmmmmmm yettim gayriiii sılacukkkkkk Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
ask_sehidi
çikolata yemeyın kilo yapar Big GrinBig Grin
Ara
sıla
:teytey: yuppiiiiiiiii saat 4 olmuş heyyooooooooooo Big Grin
Ara
ask_sehidi
satt hep 4 kalsa keşke siz hep çalışın bende hep ewde yatayım Big Grin:Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arabasını bile çalıştıramayan patrondan ne hayır gelir Tongue pehhhh sen kendine daha iyi bir iş ara bence Big Grin

Ya normalde vermez. Bana verdi hasta hasta otomatik araba önüme gelince şaşırdım :hmmmm:
Ara
history
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya normalde vermez. Bana verdi hasta hasta otomatik araba önüme gelince şaşırdım :hmmmm:
Hasta olduğunu gördüğü için sevinesin diye vermiş,otur içine keyfini çıkar....
Ara
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:getiorummmmmmmmmmmmmmmmmm yettim gayriiii sılacukkkkkk Big GrinBig GrinBig Grin

oyyyyy saolasın canım benim Smile ne kadar kilo da yapsa da çikolatanın yeri başka Big Grin yedim çikolatalı gofredimle sütümü içiyorum ohhh süper valla Smile
Ara
YasSmin
Yok bea nası rahat ol dikenin üstüne oturuyom resmen ya
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok bea nası rahat ol dikenin üstüne oturuyom resmen ya

ah kıyamamaaaammmmmm hali de yok ki dikeni kaldırıp atsın da öyle oursun üstüne oturdu mecbur Tongue
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 177 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 01:16 AM