YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bide d?fseydinis Kevser Han?m anaaa tam cazg?rm?? he korkulur k?z senden:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
BAK GEL?R?M HAAAAAAA....:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
10-16-2006, Saat: 01:25 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bide d?fseydinis Kevser Han?m anaaa tam cazg?rm?? he korkulur k?z senden:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: BAK GEL?R?M HAAAAAAA....:yikildim: :yikildim: :yikildim: dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAK GEL?R?M HAAAAAAA....:yikildim: :yikildim: :yikildim: buyur gel can?m s?k?l?yor zaten iki lak?rd? ederdik:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:28 PM <
Ver Adres? Hemen Gel?yorum Bak Vermezsen H?? ?? Olmaz Ona G?re Bu Arada Dede Falan Ayaklari Var Hayirdir:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ver Adres? Hemen Gel?yorum Bak Vermezsen H?? ?? Olmaz Ona G?re Bu Arada Dede Falan Ayaklari Var Hayirdir:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: adresim yaz?yo zaten :yikildim::yikildim:bu dede sohbeti farkl? bir mevzu uzun hikaye bu senin kuzenin kendini benim torunum olarak g?rmek istiyo acayip bi hale geldi delirdimi ne zavalla?m:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:bana dede diyo bende bi?i demiyom sefinsin garibim:yikildim::yikildim:ee ne zamand?r arkada??z:yikildim::yikildim::yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:34 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adresim yaz?yo zaten :yikildim::yikildim:bu dede sohbeti farkl? bir mevzu uzun hikaye bu senin kuzenin kendini benim torunum olarak g?rmek istiyo acayip bi hale geldi delirdimi ne zavalla?m:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:bana dede diyo bende bi?i demiyom sefinsin garibim:yikildim::yikildim:ee ne zamand?r arkada??z:yikildim::yikildim::yikildim: YAZMIYO ADRES?N CANIMCIM BEN G?REMED?M SEN ??MD? BANA K?R DE DERS?N...........:yikildim: :yikildim: :yikildim: dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAZMIYO ADRES?N CANIMCIM BEN G?REMED?M SEN ??MD? BANA K?R DE DERS?N...........:yikildim: :yikildim: :yikildim: yok sana k?r demem ama adresim yaz?yo valla:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Sohbet Ed?n Yaw M?eebbet Muhabbet:yikildim: :yikildim: ORTAYA B?R DE GEY?K ATALIM TAMAM:yikildim: :yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:41 PM <
TEŞEKKÜRLER YILMAZ BEY KÖR ETTİNİZ BENİ AĞLIYORUM İŞTEEEEEEEEEEE..............YA HARBİDEN ÇOK SIKILIYORUM BEN BUGÜN İÇİMDE BİR SIKINTI VAR.........miley6: miley6: miley6:
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TE?EKK?RLER YILMAZ BEY K?R ETT?N?Z BEN? A?LIYORUM ??TEEEEEEEEEEE..............YA HARB?DEN ?OK SIKILIYORUM BEN BUG?N ???MDE B?R SIKINTI VAR.........miley6: miley6: miley6: HAD? SENDE YAPMA SEN? NEDEN K?R EDEY?M KEVSER HANIM A?LAMASANIZ ?Y? OLUR RECA EDER?M YAPMAYINIS...miley9:
10-16-2006, Saat: 01:49 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAD? SENDE YAPMA SEN? NEDEN K?R EDEY?M KEVSER HANIM A?LAMASANIZ ?Y? OLUR RECA EDER?M YAPMAYINIS...miley9: TAMAM A?LAMIYORUM YILMAZ BEY S?Z YETERK? ?STEY?N?Z........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|