Gel bak, bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkular da benim, umutlar da..
Beni bırakma...
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkular da benim, umutlar da..
Beni bırakma...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Gel bak, bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la Korkular da benim, umutlar da.. Beni bırakma...
11-26-2008, Saat: 06:20 PM <
Giderim buralardan durmak ne care
Yüregim sensizligi kabullenmez bi care Gideni unutmayi ummak ne care Sanirim hicbirsey tat vermez bundan böyle Ben seni yar eyledim Ömrüme mal eyledim Yazik yazik kaybettim Sen bana bir cicektin Ben suyu vermeseydim Solup solup gitseydin Hicbirsey eskisi gibi olmaz biliyorum Tanriya tek sabir diliyorm Vazgecmek sevginin belgesi biliyorum Kalbimden izleri siliyorum...
Belki zor olacak yalnız mi kalacak
Hergün sızlayacak kalbimi, çaldığın yerine bırak Bilemiyorum birimi alır, belki de acır, kırarda mı bırakır Önümü göremiyorum, yenemiyorum, hep mi kara düzen yapışır Yakamı kurtaramıyorum, yapamıyorum, sana böylesi yakışır... Git gidebildiğin kadar ne yapsam değişmezsin Ne yapsam değişmezsin Benim gibi seversin ama Senin kadar sevilmezsin Unutma...
11-26-2008, Saat: 06:30 PM <
bu acının tarifi yok
anlatamam ki anlatan çok anlayan yok duygularımı kelimeler bazen anlamsız kalır bana düşen bu sevgide sadece sabır ah sevgilim senden ne bekledim ne buldum bana şimdi acı gelen ellerin oldun benim sana gözyaşlarım hediyem olsun bu acılar kaldı bende eyvahlar olsun inandırdın beni senin yalan aşkına çek git görmeyim seni allah aşkına benim sana gözyaşlarım hediyem olsun bu acılar kaldı bende eyvahlar olsun inandırdın beni senin yalan aşkına nasıl hesap verceksin sen allahına.. Bu parcayi bana yollayan degerli arkadasima burdan tekrar tesekkurlerimi yolluyorum...
11-26-2008, Saat: 08:35 PM <
Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin
Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin
11-27-2008, Saat: 11:18 AM <
Hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yalnızlığa hadi bana hepsi yalan de beni bırakma ....
bu güne kadar ne yaptıysam bu güne kadar ne yazdıysam hepsi senin içindi gülüm bir ömre bedeldi tek gülüşün...
biLeyim biLeyim sebebini biLeyim
hakim oLda savcı oLda ben cezamı çekeyim ...
hani bitmezdi yalancı gidiyorsun gözleri ballım alışırım senden önce de bir başımaydım....
Her gün, yeni birşeylerden vazgeçiyorum
Dün de canımdan vazgeçtim, sonuna kadar Değersin, her bir saat yeniden ölsem de Kaldı kı, ben kimim ki ölmüşüm kalmışım Afedersin halime itiraz etsem de Can fazla gelir sen varken hücrelerimde Haykırırım isteyenin bir yüzü kara Vermeyenin nur olsun böyledir bizde Öyle bir yaşamak ki, ne türlüdür sorma Uzakta yasamak, yakınlardan yakın Şimdi, bir tek şey kalmış becerebildiğim Bir sevgi, bir sevmek var gönlümün içinde |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |