Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM A?LAMIYORUM YILMAZ BEY S?Z YETERK? ?STEY?N?Z........

OYOYOOYYY G?ZEL OLDU?UNUZ KADAR ZAR?FS?N?ZDE KEVSER HANIM TE?EKK?R EDER?M Big Grin Big Grin
A?LAMANNIZI ?STEMEM
Ara
Ayyyyyy Canim TŞk Ederİmm..........
Rİca Ederİm Ne Demek...........
Ara
BEN HALA BURDAYIM KAÇMA SENDEEEEE.....OLURMUUUUUU.......
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HALA BURDAYIM KA?MA SENDEEEEE.....OLURMUUUUUU.......

Yok can?m yok merak etme ben buran?n yerlisi vede bek?isiyim sizleri rahats?z edenler i?in o y?zden bir yere gitmem merak etmeWink
Ara
Him İİ Sevİndİm Bİzİm Cadi Gelİyo Galİbaaaaa.........
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Him ?? Sev?nd?m B?z?m Cadi Gel?yo Gal?baaaaa.........

HIMM GELS?N BAKALIM BUYURSUN ONU B? DOKTORA G?STEREL?MBig Grin Big Grin Big Grin
Ara
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM GELS?N BAKALIM BUYURSUN ONU B? DOKTORA G?STEREL?MBig Grin Big Grin Big Grin
dede gelmimm yan?naaa haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bu arda bayramm geliooooooooooo paralar?? hz?rla..................ehhhheheh:yikildim: :yikildim:
HoŞgeldİn GÖsterelİm Yilmazcim Ama Yok Ben Ona Kiyamam O Benİm Tektanem.........

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi