Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seniii çoookkkkkkkkk özleimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hehehehhehe....artıkk hep pc başında duramicammm........ing ve pc kursuna yazıldımmm yafffffffffffffff
Bende Senİ Çok Özledim.....İİ YapmiŞsin Tatlim.......
bırakın ulenn beniiiiiiii benn kuzenn katiliii olecemmmmmmm hanii laaaaaa bendiimm senin tek tanennn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee böööööööööööööööhhhhhhhh ağlıyomm işte böhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ho?geld?n G?sterel?m Yilmazcim Ama Yok Ben Ona Kiyamam O Ben?m Tektanem.........

?Y?DE CANIMCIM BAKSANA DEL?RD? ?Y?CE ONUN ?Y?L??? ???N ?ART YASIK KISA Big Grin Big Grin HALA DEDE D?YO BANA :yikildim:B?DE PARA ?ST?YO:yikildim::yikildim::yikildim:??TE BUNA G?LER?M:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?Y?DE CANIMCIM BAKSANA DEL?RD? ?Y?CE ONUN ?Y?L??? ???N ?ART YASIK KISA Big Grin Big Grin HALA DEDE D?YO BANA :yikildim:B?DE PARA ?ST?YO:yikildim::yikildim::yikildim:??TE BUNA G?LER?M:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
heheheh yanl?? anlam???mm tektanesi benimmm

dede g?lllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeee sen g?l?nce ??ld?r?ommm g?lmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeConfusedmiley19: Confusedmiley19: Confusedmiley19:
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b?rak?n ulenn beniiiiiiii benn kuzenn katiliii olecemmmmmmm hanii laaaaaa bendiimm senin tek tanennn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee b???????????????hhhhhhhh a?l?yomm i?te b?hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

b?ce?im ben sana dedim zaten sensin benim tektaneeeeeemmmmm k?skananlar ?atlas?nnnnnn............
laa kusennn senii sewyoomm laa canımm benimmmmm kurbannn olimm ben sana ama ben aşkımı ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anılllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesinnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anılı getirin bana.................
laa kemal sunalın filmine döndüü mazlumu getirin banaa hehehehehheh
öldünüz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü???????????????????????????????
KIS SULTAN DELİRME ANIL KAÇMIŞ ÇOCUK NAPSIN BAŞININ ETİNİ YEMİŞSİN:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi