rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıkıldımmmmmmmmmmmmm :S:S:S:S:S:Sneden sıkıldın nergiz ?
neoldu canım
Canı Sıkılanlar
|
10-30-2007, Saat: 03:34 PM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıkıldımmmmmmmmmmmmm :S:S:S:S:S:Sneden sıkıldın nergiz ? neoldu canım Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bencede sana çok çok hak veriyom adem öyle tabi... İsteyen ordan devam etsin sohbete isteyen burdan... Eee nasılsın?
10-30-2007, Saat: 03:36 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden sıkıldın nergiz ?aman esracımmm sorunlar sorunlarrr :S:S:S:S sen napıyosun nasılsın esarcım
10-30-2007, Saat: 03:38 PM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman esracımmm sorunlar sorunlarrr :S:S:S:Sanladım canım o sonlar hiç bitmiyoki canım ya boşver takma kafana bende valla çalışmaya çalışıyom ama hiç çalışasım yok Alıntı:ben şahsen iyi gibi bişi yaniİyi şükür... İş güç, yakında askerlik... Kurtulucam bu hayattan..
10-30-2007, Saat: 03:42 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım canım o sonlar hiç bitmiyoki canım ya boşver takma kafanaoyy esracım kolay gelsın canım sana
10-30-2007, Saat: 03:43 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne güzel askere gitmen hayırlısıyla gider gelirsin inşallah adem belli mi nereye gitceğin
10-30-2007, Saat: 03:43 PM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy esracım kolay gelsın canım sanaAmin canım aminn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|