Gül kokusLumm gElllllllllllllllllllll .. miley17:
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
bu sabah yağmur var İstanbul'da
gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki seni bana getirmez ki, seni bana getirmez ki. bu sabah yağmur var İstanbul'da gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar sarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki seni bana getirmez ki, seni bana getirmez ki. seni bana getirmez ki.
11-30-2008, Saat: 12:24 AM <
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
seni bana getirmez ki, seni bana getirmez ki.
saclarini dagitir ruzgar
yeditepe uzerinden hatiralar tarihin kullerini savurur kadin gibi, kisrak gibi sarilayim gel ince beline yarim istanbul gel opeyim gerdanindan tuketilmis yasanmamis hediyelik hayatlar, ah bu evler, pencereler bu kapilar, sokaklar huzun gibi, sevinc gibi, eskitilmis zamanlar yarim istanbul gel opeyim gerdanindan minareler uzanmis gokyuzune bagirir kara sevdan nerelerden yuregimi cagirir? dua gibi, buyu gibi ezberledim hasretini yarim istanbul gel opeyim gerdanindan
11-30-2008, Saat: 12:33 AM <
ama benim ciğerim yanar
ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar
Bin cefalar etsen almam üstüme oy
Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yad ellere meyil verirsen oy Gış ola bağlana yolların dostum dostum İlahi anmaya yardan ayıran oy Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy Kula gölge ise Allah?a uyan oy Senden ayrılalı gülmedim dostum dostum Pir sultan abdal?ım gülüm dermişler oy Bu şirin canıma nasıl kıymışlar oy İsterisem dünya malın vermişler oy Sensiz dünya malı neylerim dostum dostum
Savaşsız bi zafer göster bana kanatsız bi melek için ağladım
Seslenemem duymadılar gözleri döndü karanlığa ..... Kilit misali kapanır her cümle Anahtar çok uzakta bazı heceler kalbimde Yabancıyım bu güneşe geceler oldu tercüme Unutulmak haricinde bir duygu yok içimde
Geçimsizim bu günlerde kimsesizim bu yerlerde değersizim bu ellerde çaresizim doğduğum yerde
valla arkadasın cırtlak sesını dınlıyorum o kadar ıctı sapıtıyo F
Gözlerini çekip alma benden
Bi kenarda dururum rahatsız etmem Sözlerin susmasın aman ha Gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen Gel sevdiğin yemeği ısıttım Yendikçe çıkar ayrılığın tadı Nasıl acı nasıl tatsız allah Sarhoşluğunun aşk olmuş adı Çekiyor gönül tepene ağla allah Sarhoşluğunun aşk olmuş adı Bayramlıklarını giymiş cocuklar gibiyim Kabıma sığmadım ezbere aldım düş kırıklıklarımı Kaç acı varsa kalbime sapladığım Adınla başlıyor senle başlıyor buruk hikayelerim İhtiraslarımı gülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlığını al Kolaysa gelde beni senden al Belki acırda gitmezsin Masumiyetimi esaretimi al varlığım koyarsa Hayatımı al kal bi sigara içimlik daha kal Belki ozaman gitmezsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |