Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

KEVSER KURTAR BENİ ŞU BAŞBELASI KUZENİNDEN YOKSA KESECEK HE

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kavga etmeyin ay?rmam bak.........
dedem o benmm hehehhehe kavga etmeyizz dede torunnn a??klar(ozan) gibi at???ozzzzzzzzzz...demii dede
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

KEVSER KURTAR BEN? ?U BA?BELASI KUZEN?NDEN YOKSA KESECEK HE

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
b?rak?nnnn ulennnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeminimi bosdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kolla kendinii dededededeConfusedmiley18: Confusedmiley18: Confusedmiley18: Confusedmiley18: Confusedmiley18:
EHEHEH TORUN ÇILDIRMA:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EHEHEH TORUN ?ILDIRMA:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
??ld?rtt?n dede yafffff
dededededede bana bayramda ne kadar parac?k vercennnnnnn heeeeeeeeee bakk o ?ookkk ?nemlii bi noktaaaaaa paras?zz bayramm olmas
OLUR CANIM PARASIZ BAYRAM OLUR HEMDE ÇOK İYİ OLUR :yikildim::yikildim::yikildim:
BEŞ KURUŞ VERMEM:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLUR CANIM PARASIZ BAYRAM OLUR HEMDE ?OK ?Y? OLUR :yikildim::yikildim::yikildim:
BE? KURU? VERMEM:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
dede beniiiiiii ??ld?rtmaaaaaaaaa vermessennnnnnnnn olmas as?lll yaff ne bi?imm dedesinnn ..................... aaaaaaaaaaa....................ben ba?ka dede istiommmm yafff paral?? osunnnnn hehehhhehehehhhehheh...........
dedesi versene şu kıza sen para bak parasız kalamıyooooooo........
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dedesi versene ?u k?za sen para bak paras?z kalam?yooooooo........
i?te
beni anlayann biri can?m kuzenimm yaffffffffffff kevsommm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni ?ookkk sewyom k?s cad?????????????????Confusedmiley27: Confusedmiley27: Confusedmiley27: Confusedmiley27: Confusedmiley17: Confusedmiley27: Confusedmiley27: Confusedmiley27:
Ka? Para Lazimsa Ben Werem .dolar Avro Ne Lazimdi. Uygun B? Kurdan Ver?r?z :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi