15.32 :d
Canı Sıkılanlar
|
hönnnkkkk one beee:yikildim::yikildim: adını ögrenene kada zaten işi bırakırım bn sıkılırım
neyse hepsini unutun hayatımın işini yıllardır aradığım işi buldummmmmmmmmmmm
kesinlikle yapmam gereken iş bu olmalı Şirketimizin Türkiye bünyesinde alacağı ücretsiz kişisel gelişim ve NLP eğitimleriyle Home Office çalışıp Türkiye pazarının organizasyonunu yürütecek takım liderleri yetiştirilecektir. :teytey: işte benden bahsediyolar :teytey:
Anammmm tam benlik yat kalkp pc başında dur :lol: yardımc ararsan banada haber ver sıla :lol:
ben ne dedi gene anlamadım:yikildim: çok se isdıolarmışşş ama
zencooo sana süper bi iş buldum :yikildim:
İnsan Kaynakları Uzmanı Demir Finansal Grup Holding YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anammmm tam benlik yat kalkp pc başında dur :lol: yardımc ararsan banada haber ver sıla :lol: beni işe alırlarsa yani işi evime alırsam :yikildim: seni de bize alırım evde yer içer çalışırız sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zencooo sana süper bi iş buldum :yikildim: işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! hemen gidip görüşeym:yikildim: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! hemen gidip görüşeym:yikildim: hemen git kaçırma bence de :help: İK uzmanı olaraktan :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 589 Ziyaretçi