vaooooooooooooooovvvv :yikildim: süper geldiii
Canı Sıkılanlar
|
Gidiyor ellerim gidiyor sesim gidiyor nefesim ama hepsinden önce sen gidiyorsun...
Allah'm nouyor bana sabah sabah ya :bawling:
Gitmek tüm kalanları yanında götürmekmiş Ben bilmem sen bilirsin elbet Sen gidiyorsun.
noliiiiiiiii yaa
:yikildim: ayy kadının teki aradı ingilizcee kapattım suratına napayım arkadasım bilmıorum anlamadım :hahaha: sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ neresunnn
Gününüz sağlıklı ve mutlu olsun,hayat sunulan zamanı yaşamaktır,en mutlu olduğumuz anda zamanı durduralım,başarabildikmi.hayır,,
Öyleyse zaman geçiyor,bize düşen,anı yaşamak...
Bir küçük ev vardı; tepesinde, eteğinde.(eteğinde,tepesinde), Tahta bir masa vardı; bahçesinde, üzerinde, İki tas çorba vardı; sıcak sıcak içmesende, Kız inanki vallah ben yaşardım hep seninle
Anı,aldığımız her nefesi mutlu yaşamamız dileğiyle,kolaylıklar diliyorum arkadaşlar..
Oooooo history hoşgeldin teşekkürler tüm güzel dileklerin için =))
Bana aktaraydın Zencom ben konuşurdum =D YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir küçük ev vardı; tepesinde, eteğinde.(eteğinde,tepesinde), Tahta bir masa vardı; bahçesinde, üzerinde, İki tas çorba vardı; sıcak sıcak içmesende, Kız inanki vallah ben yaşardım hep seninle nedemek isdedn canum bn anlmadım saol history sanadaaaa (= sana aktarcaktım yasoo kadın çok bagırıodu yaaa kulaklarına bişe olmasından korktum ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ayy kadının teki aradı ingilizcee kapattım suratına napayım arkadasım bilmıorum anlamadım :hahaha: sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ neresunnn yettiiiimmmmmmmmm zencooooo :flyw: ama şunu da söylemeden geçemicem geçmeeeezzzzzzz bugüüüüüüünnnnnnn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 474 Ziyaretçi