Önüme ölümü sunsan ben icerim, kendimden gecerim, senin icin senden vazgecerim..
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Önüme ölümü sunsan ben icerim, kendimden gecerim, senin icin senden vazgecerim..
Âh be.
Sen Istersen ÖLebıLırım..Sen Istersen SurgunLErden DonebıLırım Sen Istersen Sen Istersen....
Ben yağmuru gözlerinde,
Bülbülü dillerinde, Günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim.. Âh be.
YaLan Sevgın vardı senın bırakıp gıttın benı neden boyle terkettın..
Durup durup şiirler yazmak yoluna,
Yeni bir yaşam bicimim oldu son günlerde Kendimi sende kalabalık buluşum belki de bundan.. Âh be.
Duysun sesimi dünya gökler ağlasın
Gitti dönülmez yere dönmeyecek yar Kara bağlamak düşer beyaz düşlere Gitti bilinmez yere kaldım bi haber Vazgeçmek için çok erken Kor gibi yanıyoruz derken Aldılar bana sormadan Aşkımı benden uzağa
Yalan dostum aşk diye bişey yok
Aşk dediğin 3 günlük eğlence Bilemedin 5 gün sürsün Kapılıp da sürünen cook.. Âh be.
Ne zormuş gömüp
Gözyaşlarıma avuçlarını, Sensizliğe sığınmak. Şehre dağılıyor efil efil yüzün, Zifir bir gece geçiyor koynumdan. Sol yanıma içli bir şarkı çöküyor. Söküp atmalıyım bu yarayı yar. Kanatıp günün göğsünü, Sarmalıyım seni hercai sevişlere. Neyleyim ki, Yorgun yüreğime sığdırdım gidişini. Öyle yabancı bir evdeyim, Öyle yabancı serzenişlerde… Bütün yağmurlar sensiz yağar şimdi, Hüzzam makamında bütün mevsimlerim. Düşlerim sararmış gülüşlere dökülür. Neyleyim ki, Yorgun yüreğime sığdırdım gidişini yar. Varsın sende dursun bütün saatler, Kalsın bir gece daha ellerin, Ellerinde bir ömür tükensin. Dilimin ucunda yarım yamalak bir mazi, Çıldırasıya savrulup dursun takvimler, Gitme dağılıp her günüme, Yoruldum beklemekten, Yoruldum.
Benı Bıraz AnLasaydın NoLurdu GeceLerım GunduzLerım KayboLdu Oysa DusLerım Vardı Icımd eYartım KaLdı BenLıgımı Benden ALdı Yasanacak Cok Sey Vardı...Hersey Yarım KaLdı Artık Sana Donemem kı..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |