:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
EndLess
Yargıc & serserı :$:$:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
oooh yargıc serserıı yakısır Big GrinBig GrinBig Grin
yargıç- canatBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
EndLess
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooh yargıc serserıı yakısır Big GrinBig GrinBig Grin
yargıç- canatBig GrinBig GrinBig Grin

valla benım sucum yok dun konusurken kendı söledı :yikildim::yikildim: konusma arasında sevgılın olmam dedı bende evlendırıyorum:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
ben sana küstüm bana ihanet ettın benı yılmaz abımle aldattınSadSad:yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana küstüm bana ihanet ettın benı yılmaz abımle aldattınSadSad:yikildim::yikildim:

tube valla tube ben yılmaz abıye bakaqrmıyım :yikildim::yikildim::yikildim: gul gıbın saen duruken :yikildim::yikildim:
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yargıc & serserı :$:$:yikildim::yikildim::yikildim:

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

Kız olsaydın seni alabilirdimBig GrinBig GrinBig Grinama kaçırdınBig GrinBig Grinnergiz sende evlen Big Grin
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tube valla tube ben yılmaz abıye bakaqrmıyım :yikildim::yikildim::yikildim: gul gıbın saen duruken :yikildim::yikildim:
wallha hele bı duyıım aaa bana ıhanet ettıgını wallha gırtlaklarım seni:yikildim::yikildim:
bakma zaten ya yılmaz abımıze ayıp ayıp:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

Kız olsaydın seni alabilirdimBig GrinBig GrinBig Grinama kaçırdınBig GrinBig Grinnergiz sende evlen Big Grin
ayy yılmaz abım alemsıın:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

tubeeeeeeeeeee :yikildim::yikildim: tacız edıyolar:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
YARGIÇ
Bu serseri kız olsa çok güzel olurduBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,021 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:54 PM