Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paparazzi !!!
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:flas flas flas sersi pembeyi kaybetmeyi goze alamayacagini itiraf etti Big Grin

se nde ne sölesem tutp pembeye yorumluyosun varya :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ezGicim goruosun ki arkadas rahatsiz oluyr muhabbet ettigimiz anlamior saLLa ozaman yapma bida Serseriyle ilgili yorum fln Wink
Ara
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezGicim goruosun ki arkadas rahatsiz oluyr muhabbet ettigimiz anlamior saLLa ozaman yapma bida Serseriyle ilgili yorum fln Wink

alıncaksan böle hıc muhabbet etmeyelım ok Wink
Ara
siradaki soz pembede buyrun pembe hanim yorum sizin
Ara
sanki demesem ben yazmiycaktim (yildiz)
Alinmak deilde sende cok abartiosun sanki biz burda pesinden kosan taraf gibi oldu ya :S
Ara
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanki demesem ben yazmiycaktim (yildiz)
Alinmak deilde sende cok abartiosun sanki biz burda pesinden kosan taraf gibi oldu ya :S

hıc bısye abarttıgım yok WinkWinkWink kımsenın pesımden kosan taraf olduguda yok Wink sadece moralım bozuk ok bazı seylerı ters anlıyorum Wink
Ara
paparazziler saskinlik icinde susup dinlemeyi tercih ediyor :S
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıc bısye abarttıgım yok WinkWinkWink kımsenın pesımden kosan taraf olduguda yok Wink sadece moralım bozuk ok bazı seylerı ters anlıyorum Wink
kiyamam sersi niye bozuk moralin Sad
Ara
Morali kimbiLir neye bozuLmustur neyse ...
Ozaman yanLis anLamasina sebep Seyler yazma artik ezGiCim
Ara
sustum :'(
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi