Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sllllllmmmmmmmm bende geldim.........bende kuzencime kat?l?yorum.....
HO?GELD?NN TEK TANEMM......SEN?? ?SLED?MM KISS
DİZİ İZLEMİOLARMIŞ BUNNAR KESİN MARSLI:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ANA D?Z? ?ZLEM?YOLAR BUNLAR KES?N T?RK DE??L:yikildim::yikildim::yikildim:
HEHEHHEHE LAA DO?RUU LAA ANNEMM D?Z? BA?INDAN KALKMAS B?SSE ENTERESAN LAAAAAAA KEVSER KIS B?S NEREL?Y?SSSSSSS
YA SİZ HİÇ KÖLE İZAVRA İZLEMEDİNİZ Mİ ŞİMDİ YANİ :yikildim::yikildim::yikildim:
ALLAH BİLİR SİZ TELEVOLE DE İZLEMEMİŞSİNİZDİR:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA S?Z H?? K?LE ?ZAVRA ?ZLEMED?N?Z M? ??MD? YAN? :yikildim::yikildim::yikildim:
ALLAH B?L?R S?Z TELEVOLE DE ?ZLEMEM??S?N?ZD?R:yikildim::yikildim::yikildim:
LAA SEVM?OMMM NE VAR BUNDA LAA D?Z?LER?NN ?O?UNUN KONUSU AYNI... ONEDENLE ARAM YOKK SADECE HABERLER ???NN ARASIRA B? BAKARIMMM BASENNDE M?Z?KKKKK ...F?LM ???NN S?NEMAA KAP?????????
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LAA SEVM?OMMM NE VAR BUNDA LAA D?Z?LER?NN ?O?UNUN KONUSU AYNI... ONEDENLE ARAM YOKK SADECE HABERLER ???NN ARASIRA B? BAKARIMMM BASENNDE M?Z?KKKKK ...F?LM ???NN S?NEMAA KAP??????????

ho?bulduk can?mc?m bende seni ?zledimmmmm...evet biz bu d?nyal? de?iliz nerden bildin yaaaaaaaaa...........
eeeeeeee bacımcmmmmm yafff sıkıldım benn yafffffff laa avatrımm nasıll bakk anıl and ben heheheehhe
bende sıkıldım canım yaaaaa......güzl tatlım......... seninkiyle konuşuonmu............
ESKİ AVATARINDA "RİNG" DEN Bİ GÖRÜNTÜ VARDI Dİ Mİ?:yikildim:
Ara
yokkkk yafffff dünnn hiççç girmedii msn felannn tabii suçu varr nese bis sona konusurussssssss tatlımmmmmmmmmmmm

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi