:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boykot edelim bi gün ikimizde gelmeyelim arayıp bizim işleri sercana yaptırın bugünlük diyelim Big Grin kıymetimizi anlarlar belkim Big Grin Big Grin Big Grin

ahahaha süper fikirrBig GrinBig Grin tuttum bu fikri yapsın yani işine beeBig Grin hakkıylan para kaznırBig Grin
Ara
sıla
yaniiiiii akşama kadar otur tosbaaayla muhabbet et Tongue al iki kişilik maaşı ohhh kebap :yikildim:
üstelik biz iki kişilik çalışıyoruz pehhhh Confusedhakefist:
Ara
YasSmin
komplo teoricleri sizi Big Grin
Ara
sıla
bizi komplo yapmaya zorlayanlar utansın Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
ZencefiL
:yikildim::yikildim: nevet nevet cok katılıorum sağa sıla ah şu diploma yokmu ahhhh :/
Ara
YasSmin
Allah beeee dıt dıt dırırım dııı dııı dıt dıt dırırm dıt hahaha :lol: bir derdim var dinleyin ey gkteki yıldızlarr die şarkıya bağlayasım geldi tırstım sizden ben Tongue
Ara
ZencefiL
:yikildim: ben anlamadım 2 kere okudumBig GrinBig Grin nooofffff neden nböle nanlamıorum nbazenBig Grin:yikildim:
Ara
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: nevet nevet cok katılıorum sağa sıla ah şu diploma yokmu ahhhh :/

diplomamı gözlerine mi sokmalıyım dersin :yikildim:
Ara
ZencefiL
sok yavv Big Grin all işte bu da benm diplomaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeerr die bagrBig GrinBig Grin benm daha öle bi hahhım yukhh bari sen yap :yikildim:
Ara
sıla
yapacam valla az kaldı Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 217 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 02:09 AM