sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boykot edelim bi gün ikimizde gelmeyelim arayıp bizim işleri sercana yaptırın bugünlük diyelim kıymetimizi anlarlar belkim
ahahaha süper fikirr tuttum bu fikri yapsın yani işine bee hakkıylan para kaznır
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boykot edelim bi gün ikimizde gelmeyelim arayıp bizim işleri sercana yaptırın bugünlük diyelim kıymetimizi anlarlar belkim ahahaha süper fikirr tuttum bu fikri yapsın yani işine bee hakkıylan para kaznır
yaniiiiii akşama kadar otur tosbaaayla muhabbet et al iki kişilik maaşı ohhh kebap :yikildim:
üstelik biz iki kişilik çalışıyoruz pehhhh hakefist:
:yikildim::yikildim: nevet nevet cok katılıorum sağa sıla ah şu diploma yokmu ahhhh :/
Allah beeee dıt dıt dırırım dııı dııı dıt dıt dırırm dıt hahaha :lol: bir derdim var dinleyin ey gkteki yıldızlarr die şarkıya bağlayasım geldi tırstım sizden ben
:yikildim: ben anlamadım 2 kere okudum nooofffff neden nböle nanlamıorum nbazen:yikildim:
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: nevet nevet cok katılıorum sağa sıla ah şu diploma yokmu ahhhh :/ diplomamı gözlerine mi sokmalıyım dersin :yikildim:
sok yavv all işte bu da benm diplomaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeerr die bagr benm daha öle bi hahhım yukhh bari sen yap :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|