Ah saat bid gelse altıya =D
Canı Sıkılanlar
|
:yikildim: uydu uyduu mikemmel meşem yaa herşey uyar ona
Can'lar anlatmak istediğim şu eskiden forumda online 20-30 kişi olurdu ortalık cıvıl cıvıl konuşmalar paylaşımlar tartışmalar yasaklanmalar vs...bunlar artık yok gibi...O yüzden artık girmiyordum ara ara bakıyordum ne var ne yok diye belki eski birkaç arkadaşa rastlarım diye...Ama bu aralar bakıyorum 3-5 kişi var sadece forumun sahipleri olarak görüyorlar sanırım kendilerini...ama konu bu değil demek istediğim inş eskisi gibi bir forum olurda burası o zaman ne demek istediğim anlaşılır
Ahanda dymuş sesimi.... Gelmiş sesimeeeee creature gidip gelip durma arada frekans kayboluo kal bi şekilde. Bizlede sohbet iyidir bak demedi deme.:xD:
Valla eskiyi aratrmıyız bilmiyorum ama giden gitmiş ne zmndırda ortalıkta bizden başka kimseyi görmüyoruz sen gel ama iyi olur sayımız fazlalaşılırsa
Vay vay vay vay bugün benim tam 3. ayım hemde 3.794 mesajla vay vay vay vay arkadaş 6. ayda 6.000 mesajla karşınızda olmak ümidiyle
benimde kulaklarım çınlamıştı bi bakayım dedim kim seslendi bana diye
vay be benimde 5 yıl olmuş buralara geleli zaman su gibi geçiyor derlerya aynen öyle...
ay dönümün kutlu olsuuuuuuuuuuunnn canımmmmmmmm:yikildim:
3-5 kişi var sadece forumun sahipleri olarak görüyorlar sanırım kendilerini...bunla nedemek isdedin creature yanlış bişe dedk de yanlış bişemi anladın yoksam bnmi yanlış anladım (=
ympathy: Saolasın zencommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Creature sen hep gel zaman daha çabuk geçsin emi Zencom bize söleyebilceğini zannetmiyorum hani Boş olan yerin sahibi çok olur derler creature ondandır şuan takılan 3-5 kişinin tavrını o şekilde anlaman senin zamanındaki çoğunluk yok burda çünkü :happy::wink2::grumble: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 387 Ziyaretçi