Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
hadi ikisim ben çıkıomm yavaş yavaş sana iii geceler
r
Ara
thAnxxx sanada ii geceLer (:
Ara
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz yine dede muhabbetine saracan?z dimi:yikildim::yikildim: deyin nolcak zaten maphuslukta ??r?m???z:yikildim::yikildim::yikildim:
curumussun ama kemiklerin oynuyooooooooo nbr?:yikildim: bi dizide biz cektirelim suclu&mahkum ve yargic:p Big Grin rtuk den pacayi kurtarabilirsek tunelden kacar liste basina tasiniriz..number one:yikildim:
Ara
bi tekmede ben atar?m valla ??nk? hep bana tekme att?lar bundan sonra bende tekme atacam
Ara
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?zel bi soru. o an yan?ndaysam e?er ve sadece ben varsam ya?ayabilmesi i?in elimden geleni yapar?m. ??nk? o an allahtan sonra bana muhtact?r, o an nefreti d???nmezdim. zaten e?er gerekeni yaparsam o kendini sevdirtmek i?in elinden geleni yapacakt?r... Nefret geride kalacakt?r...
?ok do?ru sana kat?l?yorum ...
Ara
İNSANLIK ÖLMEDİ DAHA ÖLMESİ İÇİN NE YARDIM LAZIMSA HEPSİNİ YAPARIM:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
Hayat SÖz Konusu İse Elİmden Gelenİ Yapmaya ÇaliŞirim...
Ara
Kusennnnnnnnnnn Bemdeldİİmm Yİne Sen Nerelerdesİnn Yafffffff
kızım ne oluo burda iice dağıtmışınız ortalığı
Ara
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?z?m ne oluo burda iice da??tm???n?z ortal???
?LE GEL B? ELL AT D?SELTT ORTALI?I LAAAAAAAAA HEHEHEHConfusedmiley4: Confusedmiley4:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi