hadi ikisim ben çıkıomm yavaş yavaş sana iii geceler
r
r
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 03:08 AM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz yine dede muhabbetine saracan?z dimi:yikildim::yikildim: deyin nolcak zaten maphuslukta ??r?m???z:yikildim::yikildim::yikildim:curumussun ama kemiklerin oynuyooooooooo nbr?:yikildim: bi dizide biz cektirelim suclu&mahkum ve yargic:p rtuk den pacayi kurtarabilirsek tunelden kacar liste basina tasiniriz..number one:yikildim:
bi tekmede ben atar?m valla ??nk? hep bana tekme att?lar bundan sonra bende tekme atacam
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?zel bi soru. o an yan?ndaysam e?er ve sadece ben varsam ya?ayabilmesi i?in elimden geleni yapar?m. ??nk? o an allahtan sonra bana muhtact?r, o an nefreti d???nmezdim. zaten e?er gerekeni yaparsam o kendini sevdirtmek i?in elinden geleni yapacakt?r... Nefret geride kalacakt?r...?ok do?ru sana kat?l?yorum ...
İNSANLIK ÖLMEDİ DAHA ÖLMESİ İÇİN NE YARDIM LAZIMSA HEPSİNİ YAPARIM:yikildim::yikildim::yikildim:
10-18-2006, Saat: 11:35 AM <
Hayat SÖz Konusu İse Elİmden Gelenİ Yapmaya ÇaliŞirim...
10-18-2006, Saat: 12:18 PM <
Kusennnnnnnnnnn Bemdeldİİmm Yİne Sen Nerelerdesİnn Yafffffff
10-18-2006, Saat: 12:27 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?z?m ne oluo burda iice da??tm???n?z ortal????LE GEL B? ELL AT D?SELTT ORTALI?I LAAAAAAAAA HEHEHEHmiley4: miley4: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|