Herşey bir yalan gibi yandığı zaman,
Yalnız olduğunu anlıyor insan..
Anladım,
Ve gectim, yaralı bir ceylanın kalbinden..
Yalnız olduğunu anlıyor insan..
Anladım,
Ve gectim, yaralı bir ceylanın kalbinden..
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Herşey bir yalan gibi yandığı zaman,
Yalnız olduğunu anlıyor insan.. Anladım, Ve gectim, yaralı bir ceylanın kalbinden.. Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herşey bir yalan gibi yandığı zaman, Sen ki özgürlük kadar güzelsin, sevgi kadar özgür O güzel başını uzat göklere, gül güneşlere gül Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz Çok değil inan az kaldı az Bu kadar erken susma biraz bekle Ağlama, ağlama gül biraz
Hadi yâr! Kendini al gecelerimden.
Al ve git.. Zaten bir uzak düştü benimki; Ertelenmiş zamanlarda resmedilirken mavinin imkansızlığı, Şiirler nice sevdaya küs bakış hüküm giymişken, Ezbersiz acılar eşliğinde gözlerinde tükenmek ..Ve ölebilmek kirpiklerinin iz düşümünde Hani meçhul bir izbede seninle el ele.. Âh be.
12-27-2008, Saat: 02:40 PM <
Bir güneşe bir sana bakamam...bir ateşi bir elini tutamam................
12-27-2008, Saat: 02:53 PM <
Su gibi akıp gitti yıllarım
Aşkı ararken bitti bütün yollarım Bom boş kaldı zamanla avuçlarım Ben hep bekledim hiç giden olmadım.
12-28-2008, Saat: 12:10 AM <
Kalbimdeki aşkın hala yanıyor
Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var, hatırası var O güzel günlerin hatırası var
12-28-2008, Saat: 12:12 AM <
ahtapotlar gibi el ele son defa dolanalım birbirimize....
12-28-2008, Saat: 12:22 AM <
dün sana rastlamışlar tanıştığımız parkta kaybettiğin yılları aramaya gelmişsin saçların darmadağın gözlerin kan çanağı buluştuğumuz yere bakarak ahh çekmişsin gezdiğimiz yollara tuttuğumuz dallara haykırarak sevgilimi gördünüz mü demişsin sana bakan gözlere gözlere yaşıyormu demişsin diz çöküp oturmuşsun ayrıldığımız yerde yerde ki yapraklarla gözyaşını silmişsin isyan edercesine feryat edercesine anıları yaşatan şarkılar söylemişsin....
12-28-2008, Saat: 12:54 AM <
Sevemem sevemem senden baska birini
Göremem göremem sevginin böylesini Dönemem dönemem birdaha asla geri ah dönemem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |