:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
Teşekkürler Smile

b-339516-hay%C4%B1rl%C4%B1_cumalar.jpg
Ara
ZencefiL
[quote=YasSmin]Yaaaaaa Zencom direk kıızon sende ha zaten arkadaşımın nişanı içni elbise almıştım o geldi hehee Big Grin

aaaaaaaaaa nasıl elbiseee merak ettim Big Grin
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem makyaj konusunda bilgilisin ondan dedum Big GrinBig Grin bana kadir deme inanırım

amanın teşekkür ettimde benm bilgim herkesin bildiği kadar cnm Big Grin
Ara
sıla
he ben de öle ayda 1 ya da 2 kere yaparım bi de düğün fln bişe varsa
çok kaşınır benim gözüm makyaja da alışık değilim duramam öle kaşırım öcü olurum sonra Big Grin
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=YasSmin]Yaaaaaa Zencom direk kıızon sende ha zaten arkadaşımın nişanı içni elbise almıştım o geldi hehee Big Grin

aaaaaaaaaa nasıl elbiseee merak ettim Big Grin

öğle yemeğine çıktığında aç msnini kimse görmicek şekilde göstetiim siyah mini eteki fırfrlı üstü straplez vücudu saran bi kıyafet Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben de öle ayda 1 ya da 2 kere yaparım bi de düğün fln bişe varsa
çok kaşınır benim gözüm makyaja da alışık değilim duramam öle kaşırım öcü olurum sonra Big Grin

ama öle arada yapanlarada feci yakışır makyaj haa insnaı bi farklı gösterir Big Grin Sürekli makyajsız görüosun ya mesela :;-):
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=ZencefiL]

öğle yemeğine çıktığında aç msnini kimse görmicek şekilde göstetiim siyah mini eteki fırfrlı üstü straplez vücudu saran bi kıyafet Big Grin

vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy ben de zenconun yanına incem o zaman göstert Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama öle arada yapanlarada feci yakışır makyaj haa insnaı bi farklı gösterir Big Grin Sürekli makyajsız görüosun ya mesela :;-):

kendimi beğenmişlik olur bişe diyemicem Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
tamam annaştık Big Grin Zenco facede görüo öle süslü püslü halimi bak işyerinde nasılım bide böle görün siz de korkun :lol:
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendimi beğenmişlik olur bişe diyemicem Big Grin Big Grin Big Grin

zenco görüodur benm yerime o baksın yakından bide o yorum yapsın haklımıyım die :d:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 585 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:36 AM