Teşekkürler
Canı Sıkılanlar
|
[quote=YasSmin]Yaaaaaa Zencom direk kıızon sende ha zaten arkadaşımın nişanı içni elbise almıştım o geldi hehee
aaaaaaaaaa nasıl elbiseee merak ettim ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem makyaj konusunda bilgilisin ondan dedum bana kadir deme inanırım amanın teşekkür ettimde benm bilgim herkesin bildiği kadar cnm
he ben de öle ayda 1 ya da 2 kere yaparım bi de düğün fln bişe varsa
çok kaşınır benim gözüm makyaja da alışık değilim duramam öle kaşırım öcü olurum sonra ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=YasSmin]Yaaaaaa Zencom direk kıızon sende ha zaten arkadaşımın nişanı içni elbise almıştım o geldi hehee öğle yemeğine çıktığında aç msnini kimse görmicek şekilde göstetiim siyah mini eteki fırfrlı üstü straplez vücudu saran bi kıyafet sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben de öle ayda 1 ya da 2 kere yaparım bi de düğün fln bişe varsa ama öle arada yapanlarada feci yakışır makyaj haa insnaı bi farklı gösterir Sürekli makyajsız görüosun ya mesela :;-): YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=ZencefiL] vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy ben de zenconun yanına incem o zaman göstert YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama öle arada yapanlarada feci yakışır makyaj haa insnaı bi farklı gösterir Sürekli makyajsız görüosun ya mesela :;-): kendimi beğenmişlik olur bişe diyemicem
tamam annaştık Zenco facede görüo öle süslü püslü halimi bak işyerinde nasılım bide böle görün siz de korkun :lol:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 585 Ziyaretçi