sevdim ama sonu yoktu !
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
it starts with one thing
i don´t know why it doesn´t even matter how hard you try keep that in mind i designed this rhyme to explain in due time all i know time is a valuable thing watch it fly by as the pendulum swings watch it count down to the end of the day the clock ticks life away it´s so unreal didn´t look out below watch the time go right out the window trying to hold on, but didn´t even know wasted it all just to watch you go i kept everything inside and even though i tried, it all fell apart what it meant to me will eventually be a memory of a time when
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen. Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim. Sadece sevdim, sadece sevdim ben...
12-30-2008, Saat: 02:37 PM <
Sen de direniyorsun biliyorum... Yaşamaya, ölmemeye direniyorsun... Haritanın öbür ucundan gelen rüzgârlar söylüyor bunları bana her gece... Seni anlatıyorlar bana... Sıcaklığını dolduruyorlar koynuma... Koruyorlar beni ölümden...
Ama bir gün ne kadar dirensek de karışacağız toprağa... Ne kadar korusa da sevgimiz bizi azrailin dişlerinden, ne kadar başkaldırsak da koynumuza dolan rüzgârların gücüyle Azraili bir gün bırakıp gideceğiz dünyayı arkada... Aynı kefenle gömsünler bizi ve mavi olsun kefenimiz... umudun rengi mavi... Çünkü biliyorum ki sevgili, umut sadece umutsuzlukta yoktur... Biz yokken de... Umudunu sıcak tut sevgili... Azrail'e direnen sevda biz ölsek de büyütecek dağlardaki kardelenleri nasılsa....
istanbul ağlıyor ben ağlıyorum
hadi kalk gel artık dayanamıyorum yolcular geldiler sen yoksun içinde yüreğim can veriyor acılar içinde ...
Gün geLdi yeniden doğdu..
AnLadıki yaLan doLan aşk deiL sözLerdi.. Bir kaLp çıkardı ürkekçe.. YaLan değmemiş.. Yeni bir hayata iLk adımını atmıştı, yaşadıkLarını unutmaya çaLışırken.. Onun getirdiği son.. Yeni bir hayatın başLangıcıydı.. Ve herşey için çok geçti.. Yeter artık ! O sevda bir yangındı... Hani bir sevda vardı diLLere destan.. Hani bir adam vardı kaLbinde sevda doLan Ne sevda kaLdı ne o adam .. Yeni bir hayat... Ve sen Yoksun ..
12-30-2008, Saat: 07:02 PM <
dumansız siqaranın köpüksüz biranın sensiz şu hayatımın ta ***na k****m
siqara bırakılır bira bırakılır ama sen varya sevqilim bırakılmazsın...
I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe Guilt kicks in and I start to see The edge of the bed Where your nightgown used to be I told myself I won't miss you But I remembered What it feels like beside you I really miss your hair in my face And the way your innocence tastes And I think you should know this You deserve much better than me
12-31-2008, Saat: 10:46 PM <
And ı forqet just why test oh yeah ı guesh my makes me smiley
ı found it hard it hard fine ohh well what ever never mind.. whit the lights out is's less dangereus here we are now entertain us...! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |