:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
evet okudum sen baska yere cktin baya deişti konu Big Grin bn anloıorum seni canm bn senn dedklerine katılıorum .. valla dicek her sözü hakedıolar ister derm ister demem uyuz oluncak bişe yok.. bnde büyütmek istemedm onun görüşü sonucta..
Ara
YasSmin
ya ama ayrılınca söleyebilirsin ki bu hakkı sana onlar veriyorlar. Zaten acısı olan konuşur yani terkedilen terkeden deil Big Grin
Ara
ZencefiL
yaniiiiii .. her ayrılık bir deil iki taraflı biten ilişkide bilemem nasıl olur :/ ama bn arkadan saydım valla pişman deilim Big Grin
Ara
YasSmin
Ben hala sayıyorum ki içimde ona karşı ufacık atom kdr bişe yok kendime kızıorum ona sayıyorum ohhh
Ara
sıla
yaaaaaaaa siz ne diyonuz beeeeeeehhhhhhh ben sabahtan beri yoğunluktan kafayı yedim 2dkka tlfn çalmadı msnde ileti geliyo turuncu yanıp sönüyo altta ben tlfna bakıyorum :yikildim:
Ara
ZencefiL
:yikildim: oooh ohhhh sayyy
Ara
ZencefiL
sıla sen aştın kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :yikildim::yikildim:
Ara
sıla
valla ilk de değil bu üstelik ayyyyyyyyyyyy aklıma ne geldi :yikildim: geçen evdeyim tlfna baktım evde bakmam pek bıktığım için neyse annemi istiyo biri tamm bağlıyorum dedim :yikildim:
Ara
ZencefiL
:yikildim::yikildim: koptummmmmmmmmmmmmm ayyyy Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
sıla
gülmeeeeeeeeğğğğğğğ gülme komşuna gelir başına sen de evde bulaşık makinesine kağıt koyup fotokopi çekmeye çalışırsın görürsün gününü :yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 32 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 12:18 AM