:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuya ait Son msj benm oLacak!
by€mo
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayir benimmmmmmmmmmmmm seco ohh bea h.g az arka cik su dostuna yaw :'(
Hee biz burda deiliz Yani ölemii.. Secoyu BEkliOsunn.. iyi Öle OlsuN eZGi hanımm hıhh !!!!!!!!
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hee biz burda deiliz Yani ölemii.. Secoyu BEkliOsunn.. iyi Öle OlsuN eZGi hanımm hıhh !!!!!!!!
oyh oyh oyh kiyamam ben sana bitanecik dostum iyiki varsin Smile mjx
Ara
22*kaka
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ara
by€mo
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh oyh oyh kiyamam ben sana bitanecik dostum iyiki varsin Smile mjx
bIRAK sİmdi Bu AyaklaRI aZ öNCE öle demiOdunn. ... hıhhhhhhhhhhhhAngry
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bIRAK sİmdi Bu AyaklaRI aZ öNCE öle demiOdunn. ... hıhhhhhhhhhhhhAngry
:'( iyi oyle olsun ne alaka seco da arka cikio ondan sen yoksun demedimki valla uzulurum bak iyiki varsinnnnnn :'(
Ara
by€mo
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'( iyi oyle olsun ne alaka seco da arka cikio ondan sen yoksun demedimki valla uzulurum bak iyiki varsinnnnnn :'(
ÜZÜLL baNAnee.. Bizi Adamdan BİlENE sayMıOsunn.. sECo yassın BEn YasmiOmm bundan Soraa ...:x:x
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÜZÜLL baNAnee.. Bizi Adamdan BİlENE sayMıOsunn.. sECo yassın BEn YasmiOmm bundan Soraa ...:x:x
tamam nasil istersen yanlis anladin seni adamdan saymasam soylerim ama kirildim bilmis ol neyse saol yinede Winkkirdigin icinde Sad
Ara
by€mo
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam nasil istersen yanlis anladin seni adamdan saymasam soylerim ama kirildim bilmis ol neyse saol yinede Winkkirdigin icinde Sad
sAKA deoZ lowBig GrinBig Grin HEmENciktee ciDdiye AlıOosunBig GrinBig Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
...................
Ara
SECO_UA22
işşşşşşşşşt noluyo burda Big Grin son msj yildiz_gozlum ün Emo bizi yarı yolda bırakma Big Grin emo sen okuyo musun :yikildim: anladın sen onu Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  son harfi ilk harf olacak.... Rüya Güzeli 285 9,531 04-09-2022, Saat: 03:21 PM
Son Yorum: wildfang
  Son Mesaj Kimin Olacak Xesar 10 1,183 03-19-2021, Saat: 03:46 PM
Son Yorum: badelie
  size bi sorum olacak??? deli-kı@z 19 1,893 04-03-2009, Saat: 10:17 AM
Son Yorum: My_LiFe
  Tam Süper Olacak :D PesmisT GirL 26 1,870 03-14-2009, Saat: 08:59 PM
Son Yorum: deli-kı@z
  bu konuya son mesajı kim atıcak dewam edelim.. rocker_nergiz 281 6,437 10-22-2007, Saat: 07:06 PM
Son Yorum: mhanyaxx

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi
  Tarih: 11-28-2024, 01:47 AM