:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
Demin 4lü ekmekler varya yuvarlak trabzon ekmeği diiiiolar onun yarısına sandvic yaptırdım :lol:

bende 00:00 da yatağa girdim tam Big Grin Askercağzımla telde akşam konuşunca bi mutluluk abidesi olarak giriorum ki yatağa sorma hemen uyim hemen zaman geçsin die Big Grin
Ara
ZencefiL
oyyyyyyyyyyy kıyamam yaaaa Big Grin çok sevndm aradı demek genee :teytey: bzde 19,30 da başladık 23.30da kapadık hemen yattım o mutlulukla aynı şeler olmus bk ikimizedeBig Grin
Ara
YasSmin
Valla be güzel dimi Big Grin Herbi akşam arıyor Allah'm nazarlardan korusunda Big Grin
Şöle bi kalpcikler uçuşuyor gözümde :lol:
Ara
ZencefiL
ay ay ay ay Big Grin iyimiş arayabiliosa canm süperrr
Ara
YasSmin
Arıoda yazık o asker ben arıcam artık çaldır sen ben geri dönim hemen müsaitsem dedim
Ara
sıla
ben de nasıl uyumuşsam saat 01,30 olmuştu uyuyamıştım daha sabah ne saat alarmı ne kapı zili hiç bişe duymadım Big Grin Big Grin Big Grin

he bu arada tlfnla fln konuştuğumdan değil puzzle bitirmeye çalıştım Big Grin azcıkın da kitap okudum 2 sayfa kadar hemen uykum geldi zaten Big Grin
Ara
ZencefiL
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arıoda yazık o asker ben arıcam artık çaldır sen ben geri dönim hemen müsaitsem dedim

hmmm evet canm tabi doru düşündn. e yasak deilmi tel :S yakalanmaasın
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de nasıl uyumuşsam saat 01,30 olmuştu uyuyamıştım daha sabah ne saat alarmı ne kapı zili hiç bişe duymadım Big Grin Big Grin Big Grin

he bu arada tlfnla fln konuştuğumdan değil puzzle bitirmeye çalıştım Big Grin azcıkın da kitap okudum 2 sayfa kadar hemen uykum geldi zaten Big Grin
2 sayfa uykuntur zaden Big GrinBig Grin inş. o puzzle bitçek az kaldı azzzzz Big Grin
Ara
YasSmin
bebe askeriyeden konuşuoruz cep sokamadılar ki içeri Big Grin

puzzle kaç parça ne resmi var üstünde? Kitap okurken uyumak çok farklı ya o sayfanın kokusunu alıosun resmen uykn öle tatlı bi bastırınca tüm kanallar açık. Elimde açık kalmış çok kitabı annem ben uyurken almıştır elimden Big Grin
Ara
ZencefiL
heeeeeeeeeeeee kapişkooo Big GrinBig Grin hadi allah nazardan saklasın hep arasın Big Grin

puzzle çok manyak bişe süper bi manzaraaa ama bn cok begendm
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 383 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:40 PM