Şimdi isyankar mı olayım
Yalnızlığa mı sarılayım
Yoksa bu şehrin tabelasına -1 mi yazayım
Yalnızlığa mı sarılayım
Yoksa bu şehrin tabelasına -1 mi yazayım
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
01-12-2009, Saat: 05:20 PM <
Şimdi isyankar mı olayım
Yalnızlığa mı sarılayım Yoksa bu şehrin tabelasına -1 mi yazayım
Ne zoruma gidiyor biliyormusun zamanı geçmişe çeviremiyorum ya yanıyor yüreğim...
01-12-2009, Saat: 05:55 PM <
Ben ölmeden önce
Bir sürü dostum vardı
Ben ölmeden önce
Bir sürü düşüm vardı
Ben ölmeden önce
Bir sürü aşkım oldu
Ben ölmeden önce
Bir sürü hatam oldu
Herşeye rağmen pişman değilim
Ama yinede, bazen düşündüğümde
Bir gün gelirde, yaşarım bende yine
Tüm aşklarım, yalan mıydı ey tanrım?
Çok yalnızım
Eriyorum yavaş yavaş
Hide your face forever
dream and search forever Have you ever been for sale ? when your isms get smart oh so selfish and mindless with that comment in your eye Do you think that you are hard ? really harder than the other man you're acting cold if you are not in charge Don't split your mentality without thinking twice your voice has got no reason now is the time to face your lies Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head Will you offer me some tricks if I ever need them would you go into that room if I call 'em Do you think that you are better really better than the rest realize there's a problem I know that you can give your best
yine bn uykusuz beklesemde duygusuz geçen saatlerim
kafada ninniler döner bnse aile özlemindeim 2 şeir arası gitmekteim sefil kalbim cebim kadar boş deil hoş deil yalanlar ardında yaşayıp yaşlanmak an gelir canın yanar boşa uğraştır saklanmak özgür yaşa özgür ol çalış çabala sahip ol ateşi bilmek istemessin insan olana çok zor kimine sor hayatı anlatır başından zalimce kimine görede iyinin ötesi en berbat gününde dahi fani olmanın güsel yolu bitecek olması ve baki kalmanın tadıysa bilinen ödülün olması sevigiyi tatmadan gönül zindandır aşkı yaşatmadan hayat virandır hislerin olmadan yaşanmaz hatıran yoldaşım olmadan yolum haramdır bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar..
Bir kaLp çizdim gökyüzüne
YıLdızLarLa yazdım isminin başharfini Bir aşk şarkısı diLimde Uçursam sevgimi sana nağmelerle Seviyorum seni seviyorum ÖzLüyorum gizLemeden söyLüyorum İsterim ki sen de yaz bu sevgiyi kaLbine Aşkın baharında aç şu gönLümde ..
Yine ay doğuyor
Yine günler uzak Uzanır geceler ah hüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana herşey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüme sonbahar
01-16-2009, Saat: 04:29 PM <
Dokunma, Kirletirsin Beyazları,
Konuşma, Tüketirsin Satırları, Mehtabı Bırak, Doğan Ayrılık, [SIZE=2]Çekil Git, Şafak Gelen Aralık... [/SIZE] Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden, Sebebin Olurum, Yakanın Olurum,
Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum, ...Ve Git Artık, Ne Olursun Git Benden Konuşma, Nefesini Al Benliğimden, Ben Soluğunu Kesmeden, Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden, [SIZE=2]Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden... [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |