:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
noldiiiiiiiiiiiiiiii !!?????????!!!!!!!!!!!????????????
Ara
ZencefiL
ne yaptıııııııııııııııı Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demin inme iniyordu resmen bana Perimsi saolsun öldürcem kendisini İst.a geldiğim an

e güzelim söyle biz İstanbuldayız Big Grin Confusedmash: bizim yardımcı olabileceğimiz bişe var mı yaso :yikildim:
Ara
YasSmin
Öle bi yerden vurdu ki beni eskisiyle ilgili sol elim uyuştu yeni hissediorum resmen
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e güzelim söyle biz İstanbuldayız Big Grin Confusedmash: bizim yardımcı olabileceğimiz bişe var mı yaso :yikildim:

ben geldiğimde arkamda durun da başka bişe istmeiorum saolasınız cnm bnm Big Grin
Ara
sıla
hiiiiiii perimsi kız öyle şaka mı yapılır

bilmiyorum da konuyu şakaysa yani Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldiğimde arkamda durun da başka bişe istmeiorum saolasınız cnm bnm Big Grin

ne demek güzelim :mucuks: arkanda yanında sağında solunda heryerde dururuz klonlarımı toplayıp gelirim haber ver yeter Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig GrinBig Grin yau kız gitcekti kalpten askaldı.. sakin ol su iç el salla
Ara
YasSmin
Şaka mı bilmiyorum daha kıvırtmaları oynuyo görücem ben onu ilerde
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek güzelim :mucuks: arkanda yanında sağında solunda heryerde dururuz klonlarımı toplayıp gelirim haber ver yeter Big Grin

Big GrinBig Grin bnde arkandayım depresyon dayım bide zeki dayım var bnm :yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:06 PM