tek adminiçee
ay çok begendim bana öle de bundan gayriii
ay çok begendim bana öle de bundan gayriii
Canı Sıkılanlar
|
tek adminiçee
ay çok begendim bana öle de bundan gayriii ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmeyrum gitmeyrumm gidemem kiiiiiiiiiii ne güzel laf ettin öle löpsüz etim bnm çok hosuma gtti gidemez tabi ki de ben daha yemeğe inmedim nereye gidiyomuş bensiz biz bi evlenelim de zaten hele ki bi siz gelmeyin valla banlarım hepinizi :yikildim:
:yikildim::yikildim: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heraldeee yaa ayıpsın. gelrsek bizi admin yada moderatör yapçakmsın ama gelmesek banlanıoruz yaa
Tmm bundan sonra senin adın löpsüz etim
Sılayada buarada adminiçem diom zaten ama farklı bişe bulursam sölerim :lol: Anam tehdite bak banlanmak biz gelcez foruma rep takcez sana takı olaraktan hatta bizsiz olurmu ki ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heraldeee yaa ayıpsın. gelrsek bizi admin yada moderatör yapçakmsın ama gelmesek banlanıoruz yaa :lol: aman kusur kalın dedirtcen kıza :lol:
aaa admin ve adminiçeyle düğün fotonuz olcak bundan daha büyük ödül mü olur :yikildim:
doğru doğruuu peyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr derken fotomuz yeter bize siz mutlu olunda
oyyyyyy kurban oluruuummmmmmm amin amin İnşallah hepimiz çok mutlu olalım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|