:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
tek adminiçeeBig GrinBig Grin

ay çok begendim bana öle de bundan gayriii
Ara
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmeyrum gitmeyrummBig Grin gidemem kiiiiiiiiiii Big Grin ne güzel laf ettin öle löpsüz etim bnm çok hosuma gtti

gidemez tabi ki de ben daha yemeğe inmedim nereye gidiyomuş bensiz Tongue Big Grin

biz bi evlenelim de zaten hele ki bi siz gelmeyin valla banlarım hepinizi :yikildim:
Ara
ZencefiL
:yikildim::yikildim: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heraldeee yaa ayıpsın. gelrsek bizi admin yada moderatör yapçakmsın ama gelmesek banlanıoruz yaaBig Grin
Ara
YasSmin
Tmm bundan sonra senin adın löpsüz etim Big Grin

Sılayada buarada adminiçem diom zaten ama farklı bişe bulursam sölerim :lol:

Anam tehdite bak banlanmak biz gelcez foruma rep takcez sana takı olaraktan hatta bizsiz olurmu ki Big Grin
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heraldeee yaa ayıpsın. gelrsek bizi admin yada moderatör yapçakmsın ama gelmesek banlanıoruz yaaBig Grin

:lol: aman kusur kalın dedirtcen kıza :lol:
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin bilmem artıkın Tongue
Ara
sıla
aaa admin ve adminiçeyle düğün fotonuz olcak bundan daha büyük ödül mü olur :yikildim:
Ara
ZencefiL
Big GrinBig GrinBig Grin doğru doğruuu peyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr derken fotomuzBig Grin yeter bize siz mutlu olunda
Ara
sıla
oyyyyyy kurban oluruuummmmmmm Smile amin amin İnşallah hepimiz çok mutlu olalım Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn aminn
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 59 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:12 PM