:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::teytey: tamam bebekim muhakkakk! zaten sınavlarım olmadı zaman gece gündüz netteymBig GrinBig Grin

annaştık ozamansa Big Grin Buarada o durum ne öle ağlak ağlak komikime gitti Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu ne anlatayım işte öyle bir geçer zamanki nasıl geçti anlamadım Tongue 08.30da bi abşladım cam çerçeve silmeye 11,30da bitti Tongue Big Grin 3+1 ev cam sil perdeleri tak güçlü kollarım olduğu biliyolar o görevi bana verdiler Tongue Big Grin sonra da yer silip süpürme işine geçtim arada mutfak yerleştirmeye yardım etim odadan odaya hurç ve koli taşıdım bilmem ne böyle işte bitti geçti Tongue Big Grin yorgun değildim ama acayip uykusuz kaldım şimdi bile yatsam uyurum yani Big Grin ama çok güzel oldu ev cici böyle tam genç evi Smile güle güle otursunlar inşallah bi de İstanbulda olaydı süper olcaktı ama neyse artıkın Tongue Tongue

hay maşallah kuzuma bea Big Grin Hayırlısıyla otursunlar mutlu mesut aşkları hiç solmasın dahada pekişsin inşallah Smile
Ara
ZencefiL
amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn Big Grin
Ara
ZencefiL
bugün ağlakım ben Sad dünden kalma sinir stres kaygı hepsiiiiiiiiiii üzermde şuanBig Grin
Ara
YasSmin
Dünden kalmamııı kıyamam bişe mi oldu ?
Ara
ZencefiL
hı hıııı fırtına cıktı böyükkk .. ama herseferki gibi haklıyım . erkek milleti ne kadar düşüncesiz yaa hiç ince düşünemıolar he :of:
Ara
YasSmin
Beyin yok ki kuzum Big Grin Bide düşünmemi bekliosun Big Grin Pehhhh....
Ara
sıla
zencooooooo noldi??????????
Ara
ZencefiL
ya işte nolcek düşüncesiz insan beni üzdüüüüü Sad midem agrıo sanırım stresten ama bnde cok büyütüyorum orda haksızım yani özr dileyp haksız oldunu söledkten sora daha ne bekledgimi bilmıorum tabi .. ama özür dilemeseni sidemıorum hata yapmasın yaa düşünmeli insan yani basit bişede olsa:S
Ara
sıla
hımm ya takılmıcan öyle şeylere düşün düşün kendi kendini yiyo insan neyse erkek dicen geçicen Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:15 PM