:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
dimii öle yapmak lazım:/ püfffff
Ara
sıla
püffflemeeeeeeeeee Tongue aaa bak özür bile dilemiş ki çoğu bunu da yapmaz Big Grin
Ara
ZencefiL
e oldu hata yapıp özr dilesin o daha sinir bozucu ama işte benm huyum bu illa büyütcem sıkıntı etçem ya :S en iyisi büyütmiyim eziyet edıorum ikimizede yav
Ara
sıla
yani tabiki hata yapmadan düşünüp ona göre davranması daha iyi ama erkek milleti bu genelde öyle yapmazlar bunların %70i fln hiç düşünmez %10u hata yaptığını anlar kendine yediremez özür bile dilemez haksız olduğu halde haklıymış gibi devam eder Tongue %10u hata yaptığını sonradan anlar özür diler %10u da arada düşünür arada düşünmez Big Grin
idare etcen işte :yikildim: ne dedim ben yine Big Grin
Ara
ZencefiL
hahahahaha:yikildim: yüzdelere vurdun seçim olayı etkilemiş seniBig Grin cok haklısın valla enzndan dier %10 luk kısımdan sanslıyım şükürler olsun Big Grin
Ara
sıla
hatta hiç düşünmeyen %70e göre çok çok şanslısın bile diyebiliriz Big Grin Big Grin
Ara
ZencefiL
:yikildim: dimiiii dogvuuuu birz daha bişelerdersen kendimi hatalı cıkartırım ben Big Grin
Ara
sıla
sende de hata var bu kadar uzatıp kendini üzüyosun salllllaaaaaaaaaaaa :teytey: 3günlük dünyada ağlamaz değmeez hayaaaatttt Tongue Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin huyum kurusun yahuu hiç acımam vallaaa bu huyuma Big Grin
Ara
sıla
aminnnnn Big Grin bence de kurusun Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 468 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:56 PM